Va mai aduceti aminte despre dilema pe care o aveam cand doream sa alegem stickerele potrivite pentru camerele copiilor?

Le-am luat si le-am pastrat toate aceste luni.

Aveam alte planuri cu ele, am tot amanat si ne-am tot gandit daca le punem in camera x ori in camera y, cum le punem….

Pana la urma s-a intamplat ca a trebuit sa ne mutam si m-am bucurat enorm ca nu apucasem sa lipesc stickerele decorative.

Pentru ca au fost cheltuieli mari, dar si graba destul de mare, nu am apucat sa zugravim si am asezat mobila direct in camere asa cum erau ele: cu pereti albi!

Spatiul liber mi se parea prea gol asa ca am decis sa folosesc stickerele decorative pentru a crea un mediu placut in camerele copiilor mai ales ca ei au camere clasice, nu au mobila specifica varstei.

Camera de fetita

Varianta sugerata de magazine era aceasta:

Varianta aplicata de mine a fost un pic diferita 😀

Pentru camera ei, Daria si-a ales alte culori decat cele sugerate in imaginea reprezentativa.

Eu am decis sa asez altfel stickerele pentru ca era mai mare spatiul liber de care dispuneam.

Nu vroiam sa incarc peretii prea mult (aveam 2 pereti la dispozitie chiar unde este amplasat patul), dar nici sa ramana asa albi.

Am impartit pisicutele si le-am asezat astfel: mama este asezata in partea opusa sifonierului pentru a crea un efect de echilibru, iar pisicutele sunt amplasate ca si cum s-ar uita dupa fluturi, vrabii si frunzele zburate din copac.

Camera de baiat

Andrei a preferat un set cu stele, rachete, roboti…. dar pe alte culori decat cele sugerate pe site.

Avand la dispozitie 1 perete mare, lung si o bucatica mai mica de perete, am decis sa asez altfel stickerele decorative si sa creez impresia unui ansamblu…..

Daria a venit cu ideea sa asezam extraterestrul pe Saturn, Andrei si-a amintit de un robot cumparat de la Julia si (culmea!) seamana perfect cu robotii de pe stickere asa ca am lucrat toti la decorare:

De final

Cu aceasta ocazie, cei mici au inteles ca e foarte important sa adaptezi totul la spatiul disponibil, sa iti folosesti imaginatia si sa te lasi ghidat de ……voia buna :)))

Stickerele sunt simplu de lipit pe pereti – intrati aici si aflati cum 😉