Cred ca a trecut mai bine de un an de cand incerc sa cumpar acest joc care mi se pare tare interesant. Acum am reusit si ma bucur mult ­čśÇ

E un joc ce poate fi folosit pe parcursul mai multor ani, nu e vorba doar de un joc pentru incepatori.

Carticica cu instructiuni este un fel de recapitulare/punere in tema asupra a ceea ce inseamna anotimpuri, lunile anului, zilele saptamanii, numarul de zile dintr-o luna….Aceste aspecte le gasiti pe plansa mare de joc, cartonata, frumos colorata in stare excelenta!

Gasiti inclusiv modelul celebru de a invata copilul lunile care au 31 de zile, respectiv 30 de zile (tineti pumnul strans, iar cu degetul aratator de la cealalta mana indicati lunile cu 31 de zile acolo unde este „osul” degetului, respectiv 30 de zile in „golul” dintre degete).

Pentru inceput puteti folosi plansa de joc pentru a intelege copilul care sunt anotimpurile, care sunt lunile anului, zilele saptamanii….

julia anotimpuri

La un nivel avansat, puteti folosi „pionii” si zarul, jetoanele (sunt peste 50) si cerculetele (nu le-am numarat dar cred ca sunt 31 de cerculete) pentru a raspunde la intrebari referitoare la obiceiuri si traditii din cursul anului, referitor la aprofundarea si intelegerea calendarului…

Ma bucur mult ca am cumparat jocul pentru ca ne va fi de folos multa vreme de acum inainte ­čÖé

Pentru noi e util acest joc si pentru aprofundarea limbii germane asa ca vi-l recomand ca un joc cu utilitati multiple!