100 Science Experiments (Usborne)

Nu stiu cum erati voi in liceu sau in gimnaziu, dar mie imi placeau enorm orele de chimie si fizica pentru ca profesorii ne invatau sa facem tot felul de experimente.

Intotdeauna mi-au placut si am vazut ca si celor mici le plac la fel de mult. Sotul meu a terminat liceul la sectia bio-chimie asa ca as zice ca cei mici au pe cine sa mosteneasca, corect ? ­čÖé

Cartea pe care am primit-o de la Adina contine 100 de experimente foarte interesante pe care le puteti face si acasa (unele din ele probabil ca deja le-ati testat, dar nu pe toate).

In esenta, multe materiale de care aveti nevoie pentru experimente le gasiti in casa ori gradina asa ca nu e nevoie de cine stie ce cumparaturi asa ca puteti considera in unele cazuri ca reciclati obiecte, in altele ca le „imprumutati” din bucatarie (de ex.). Oricum, in primele pagini ale cartii gasiti sfaturi referitoare la cele necesare pentru realizarea experimentelor.

Apropo’ sa stiti ca am gasit si retete in carte ca parte a discutiilor referitoare la reactii in lant ­čśÇ

Fiecare experiment in parte este descris pas cu pas asa ca veti sti exact ce sa faceti, cum sa faceti si ce veti obtine.

Eu intentionez sa folosesc cartea pe perioada vacantei de vara, dar si in zilele mohorate cu ploaie care ne vor tine in casa. Stiu ca aceasta va fi o modalitate de a-i distra pe copii, dar stiu si ca ma voi simti foarte bine si eu ­čśë

Daca doriti sa comandati cartea, o puteti contacta pe Adina:

usborne - 100 de experimente stiintifice

Parerea ta