Asa cum stiti probabil, am obiceiul sa cumpar diverse jocuri, jucarii, carti …uneori multe, prea multe spre disperarea sotului (da,recunosc ca depasesc masura cand e vorba de copii)…..dar nu le dau pe toate o singura data. Din experienta de atatia ani pot spune ca daca primesc  multe o data nici nu stiu la ce sa se uite mai intai si sfarsesc prin a lasa cam totul deoparte selectand un singur obiect. Asadar, prefer sa le dau pe rand…in functie de interesul lor din acel moment.

Cartea „Erklar mir deinen Glauben – Die funf Weltreligionen” am cumparat-o in urma cu ceva vreme de la Julia.

Am mai scris ca nu am facut cu cei mici lectii despre aceasta tema asa ca stiti deja acest lucru. Saptamana trecuta a fost prima data cand am structurat ideile si informatiile, am completat cunostintele si ne-am „rasfatat” un pic cu materiale diverse, variate.

Cartea mi-a atras atentia pentru ca ofera taman ceea ce imi doream eu: informatii, imagini, explicatii.

Cuprinde informatii referitoare la: evrei, crestini, islamisti, hinduisit, budisti.

Imaginile din carte se refera la perioada cand au aparut aceste religii cu multe informatii care mi-au mers la inima. Copiii au avut ocazia sa afle despre ritualurile celor 5 religii importante, despre locurile sacre si despre inceputurile acestora.

Nu pot zice ca mi-a fost usor dat fiind faptul ca totul este in germana, iar eu nu mai siu atat de bine limba, dar ne-am descurcat onorabil as zice eu 😉

carte religii carte religii2