A doua zi dupa Paste am fost intr-o mica excursie cu cei mici pana la cetatea Rasnov unde am avut surpriza enorma de a constata ca se lucreaza la DINO-PARC!!!!

Acesta este amplasat proape de intrarea in cetate. Momentan se mai lucreaza, dar, din ceea ce am vazut, va arata impresionant.

Din cate am aflat ar fi trebuit sa fie inaugurat pe 4 aprilie 2015, dar nu e gata asa ca ….asteptam!

Am descoperit ca au creat o pagina pe fb dedicata acestui parc asa ca va dau linkul in cazul in care vreti sa aflati mai multe ­čśë

Au si un site, dar este in lucru asa ca nu avem mare lucru ce sa descoperim deocamdata.

Pe google gasiti enorm de multe poze de la prezentarea lui pentru presa.

Noi suntem mai mult decat curiosi si nerabdatori sa mergem acolo. Poate este dat in folosinta inainte de incheierea scolii si se vor organiza excursii acolo. Si pentru Saptamana Altfel de anul viitor ar fi o idee minunata.

Inca nu stiu ce vor oferi in cadrul parcului. Am vazut cladirea din fata care este construita in stil hala cu un dinozaur urias amplasat pe o platforma chiar deasupra intrarii.

De asemenea, se vad dinozaurii (extrem de inalti dupa cum arata) si niste case (nu le pot numi casute ca sunt multe prea mari) in copaci (de fapt, amplasate pe niste piloni mari din lemn).

Presupun ca se vor organiza competitii, activitati gen tiroliana, bungee jumping, trac cu arcul etc.

Cred ca ar fi interesant daca ar exista activitati pentru copii de genul explorare, excavare etc…

Dar….acestea sunt doar presupuneri.

Vom afla mult mai multe cand vor fi gata lucrarile ­čśë

De pe site aflam ca in 25 de zile va fi dat in folosinta parcul. Sa asteptam „cuminti” ca sa aflam ce oferte au, preturile si programul de vizitare ­čśÇ