In urma cu mai multe saptamani scriam pe fb ca am comandat niste carti pentru Daria si Andrei ca sa lucram la engleza. La rugamintea mai multor mamici, am decis sa scriu cate putin despre fiecare carte aleasa de mine pentru copii.

Primul volum din serie este pentru Andrei, pentru copiii care sunt la inceput de drum.

De altfel, acesta este si singurul care nu are cd inclus.

Exercitiile sunt pentru nivel de incepatori. Initial este vorba mai mult de discutii pe baza imaginilor, unire de puncte, colorare…..Treptat, copiii invata literele si cuvinte care incep cu ele….

engleza fly high 1

La Daria nu am avut aceasta carte, dupa cum stiti poate. Cu ea am inceput pe sistemul clasic: flashcards, Magic English, movies etc. Treptat, am ajuns si la jocuri pe calculator.

La Andrei am schimbat un pic pentru ca si materialele sunt diferite. La el folosesc jocuri pe calculator (dvd, on line), carti si caiete de lucru.

Cu ambii copii vorbesc in engleza de cate ori ii iau de la scoala si povestim ce a facut fiecare in perioada in care nu ne-am vazut, discutam despre ceea ce vedem in drum spre casa etc.

Fiecare carte din seria pe care o voi prezenta reprezinta un pas inainte pentru ca au grade de dificultate marite.

In serie exista multe altele. Eu m-am limitat la activity books. Gasiti, insa, pupil’s books, grammar pupil’s books, teacher’s guide, class audio cds, vocabulary flashcards.