Aceasta carte de activitati o aveam deja de circa 3 ani cred de la Daiana, profesoara cu care a facut Daria meditatii o perioada. Abia anul acesta am inceput sa lucram de pe ea.

Initial, Daria a lucrat exercitiile de pe calculator (cartea include si un cd-rom cu exercitii similare celor din cartea de activitati).

In esenta, exercitiile sunt realizate sub forma de jocuri cu animalele de la zoo care ii invata pe copii numerele, culorile, alfabetul, partile corpului….

engleza fly high 2

Mi se pare important ca exista si cd-rom cu jocuri pentru ca cei mici sa auda si pronuntia in engleza. Sunt si exercitii care trebuie rezolvate folosind partea audio. De asemenea, cele mai multe exercitii se refera la completarea frazelor, identificarea cuvintelor.

La acest nivel, este vorba mai mult de utilizarea mouse-ului pentru a da raspunsul corect. La urmatoarele nivele trebuie sa scrie cuvintele (deci este nevoie de tastatura).

Cartile din serie sunt realizate gradat astfel incat copilul sa evolueze intr-un anumit ritm atat pe partea de gramatica, cat si pe partea de intelegere a textului scris/audio.