Cand David si Goliat se intalnesc si nu se termina cu bine….urmarea maine!

Scriam azi ca luna august aduce mereu ceva nefast in vietile noastre….

Nici nu banuiam cata dreptate aveam…

Scriam ca am fost anuntata de o mamica bloggerita ca a gasit o parte dintr-un articol mai vechi de-al meu pe un site foarte cunoscut….

Initial, nu am gasit pagina lor de contact pe site asa ca i-am contactat pe fb. Dupa un timp, mi-au raspuns ca vor studia problema, fara a se recomanda persoana de contact.

Cam toata ziua am dus discutii cu ei….ei sustineau ca au publicat articolul inaintea mea cu circa o luna, eu le spuneam ca am printat articolul lor inca de dimineata si apare clar ca au publicat articolul  in data de 20.08.2013 , ora 11.42, in timp ce articolul meu a fost publicat in data de 20.09.2012. Si uite cam asa am tinut-o toata ziua.

Am descoperit ca in spatele acelui site se afla un trust foarte cunoscut de la noi din tara si am ramas perplexa.

Chiar nu au proprii autori? Chiar asa ..au preluat site-ul de la altcineva cum sustine doamna care, in sfarsit, s-a recomandat….?!? Chiar asa a fost nevoie sa intre in sistem ca sa modifice data publicarii articolului, in loc sa spuna simplu „ne pare rau” pentru situatie, o vom remedia?!?

De ce incearca sa ma convinga ca eu gresesc?

Sa ne intelegem clar!

Toate articolele sunt scrise din perspectiva personala. Chiar si atunci cand am primit produse de la diverse firme, nu am scris pana cand nu le-am testat, pana cand nu am aflat mai multe informatii care sa ateste ceea ce am scris.

Acel articol despre rechizitele necesare la inceput de clasa pregatitoare a fost scris cand Daria era in primul an la scoala si experimentam entuziasmul parintelui care se ocupa (ca fraierul) de toate rechizitele clasei. Daca va mai aduceti aminte, povesteam la acea vreme despre acest lucru…si despre faptul ca invatatoarea adauga mereu altceva la lista…ca am cumparat totul din banii mei si a durat ceva timp pana am recuperat totul…

Chiar asa…..sa existe doi oameni care sa scrie fix aceleasi fraze, aceleasi liniute, aceleasi stelute, aceleasi paranteze ?!?

Se pare ca am o sora geamana pe undeva si nu stiam!

Sincer, in acest moment in care viata mea si asa e destul de plina de probleme si griji, nervi si suparari, numai aceasta situatie imi mai lipsea.

Cert e ca nu s-a terminat….maine aflu ce vor si ce vor face….Momentan am aflat ca nici lor „situatia nu le convine”. Dar eu ce sa mai zic?!? Mie de ce trebuie sa imi convina???

Update:

Au modificat articolul si si-au cerut scuze !

 

Despre Antoaneta 2266 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

6 comentarii publicate

  1. Din pacate se intampla mult prea adesea astfel de „preluari”. Este unul dintre riscurile online-ului. Cat despre oameni, padurea are intotdeauna vreascuri.

    • Da,ma uitam pe grupul „Bloggerite” de pe fb si am ramas socata cat de repede se fura articolele. Spre ex, ieri dimineata a fost postat un articol pe un blog, iar in urmatoaree 3 ore fusese furat integral de altcineva, fara rusine!

    • Laura, azi au schimbat placa si sustin ca ei doar vor sa afle ce s-a intamplat si ca au preluat site-ul de la altcineva cu tot cu articole.
      Si asa e o perioada mai grea pentru mine , nu imi doream un plus de suparari tocmai acum.Sper sa se rezolve fara mari tergiversari si sa nu faca din tantar – armasar

    • Si mie, Roxana. Ma asteptam sa isi ceara scuze si sa spuna ca vor retrage articolul, nu sa incerce sa ma convinga ca alta e realitatea.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,706 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: