Carambol….

Nu stiu cum sunt alti baieti,dar…..Andrei este pasionat de trenuri,masini si…..accidente! Joaca lui reprezinta mereu accidente: imi arata diverse moduri in care se pot masinile se pot rasturna, accidenta…….la fel si trenurile!

Nu stiu cum va fi viitorul lui,dar presupun ca va fi legat de ceva similar: fie se va ocupa de securitatea vreunei fabrici de masini,va fi oare inginer de siguranta? va proiecta ceva care sa faca masinile/trenurile mai sigure? va fi cascador? ultima sigur nu va fi pentru ca nu are simtul aventurii cum il are Daria, el e mai static, prefera sa observe si sa actioneze cum vrea el dupa ce e e sigur de ceea ce face.

Intr-o zi, aliniase masinile pe un sens de mers (de ceva vreme le aseaza pe doua sensuri de mers ca pe sosea) si a treia a masina a provocat un accident in lant, lovind si celelalte masini care au ricosat in toate directiile (deja masinile lui sunt ultra rezistente, adica nu au rezistat ceva slab calitative 😀 ) si imi spune foarte vesel: „uite,mami, un carambol!”

Despre Antoaneta 2219 articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

4 comentarii publicate

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,694 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: