Desene de-ale Dariei

Daria a devenit tot mai pasionata de desen.

De circa 2 ani si mai bine a inceput sa copieze desene din diverse carti. La inceput, punea foaia deasupra si copia conturul. Mai tarziu, a invatat sa reproduca desenele tinand foaia alaturi.

In afara de acest tip de „desenat” care este tipic oricarui copil (si eu faceam asa cand eram de varsta ei si sunt multi alti copii care fac la fel), ea are si alt fel de desene.

Imi place sa urmaresc desenele ei pentru ca ma ajuta sa ii inteleg starea de spirit si sa imi dau seama daca e ceva care o supara, care o bucura….Este adevarat ca stam mult de vorba, dar ma ajuta intotdeauna desenele ei….

Va arat mai jos cateva desene de-ale ei (primul reprezinta un desene copiat de pe internet cu echipa de fotbal Inazuma Eleven, al doilea reprezinta Halloween-ul in viziunea ei, urmeaza inima despre care v-am povestit saptamana trecuta, al patrulea desen ma reprezinta pe mine in viziunea ei, iar ultimul desen se intituleaza „Rasarit de soare”).

desene Daria

Am instalat pe telefonul meu o aplicatie care sa o invete sa deseneze pas cu pas anumite personaje. Acum e vrea sa invete sa deseneze chipuri asa ca incerc sa o ajut cat pot.

Despre Antoaneta 2257 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 1,235 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: