Guest post – Sfaturi relevante pentru traseu şi examenul de teorie DRPCIV

Cei care posedă un permis de conducere sunt mult mai vine văzuţi când aplică un CV pentru job. Permisul de conducere este un act destul de important în zilele de astăzi, fără el evident că „nu putem” conduce un automobil. Sancţiunile sunt foarte mari în ceea ce priveşte conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, ilegal. Noile legi au introdus amenzi usturătoare pentru conducătorii auto care nu respectă legile de circulaţie.

În general, cursanţii şcolilor de şoferi sunt interesaţi de chestionare auto din programul oficial DRPCIV, deoarece se vor lovi de ele la examen. Emoţiile sunt mari, iar cei mai mulţi nu se pregătesc suficient. Recomand un site de chestionare auto DRPCIV care dispune de tot ceea ce este necesar în a te pregăti pentru examenul de teorie DRPCIV.

Mai explicit site-ul oferă chestionare auto DRPCIV, legislaţie rutieră care cuprinde: codul rutier, regulamentul rutier, măsuri de prim ajutor, conduita preventivă, conducerea ecologică, indicatoare şi marcaje rutiere, informaţii privind contravenţiile şi infracţiunile şi noţiuni de mecanică.

Pe lângă toate aceste noţiuni, deţine şi întrebările DRPCIV cu răspunsuri CORECTE, marcate cu culoarea roşie. Cei care fac chestionare pe site-ul oficial DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor) pot folosi bara de căutare din top-ul site-ului pentru a afla răspunsul corect din chestionarul generat de către site-ul oficial DRPCIV.

Referitor la sfaturile pentru examenul de teorie, elevii trebuiesc să evite emoţiile şi să folosească butonul “răspund mai târziu”. De asemenea, ei nu trebuie să se grăbească pentru ca există suficient timp în scopul parcurgerii examenului. 30 de minute au la dispoziţie în vederea rezolvării chestionarului auto. Prima dată se vor rezolva întrebările pe care ei le ştiu 100%. Astfel, ei vor acumula cât mai multe răspunsuri corecte şi se vor apropia de finalizare.

După ce au terminat de rezolvat întrebările ştiute 100%, vor trece la a 2-a etapă. A doua etapă constă în rezolvarea întrebărilor de care ei nu sunt foarte siguri. Este un avantaj mare faţă de a sări cu grabă în rezolvarea chestionarului auto DRPCIV. Înspre final, rămân întrebările care nu le ştiu, dar aici intervine atenţia din nou. Probabil că cele mai “grele” întrebări din chestionarele auto, sunt cele care au mai multe variante de răspuns. Spre exemplu, A şi B din cele trei variante.

Traseul cu examinatorul auto DRPCIV, este simplu dacă eşti atent la indicaţiile poliţistului care stă în dreapta ta. De asemenea, va trebui să fii atent şi la marcajele rutiere, semafoare, intersecţiile cu prioritate de dreapta, sensurile giratorii, etc.

Articol scris de Ovidiu Drobotă.

Despre Antoaneta 2266 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,606 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: