Interviul lunii: ce inseamna Herbalife?

Asa cum probabil unii dintre voi stiu, in urma cu circa 2 ani am inceput sa folosesc produse Herbalife.

Ceea ce nimeni nu stie este ca aveam probleme de sanatate.

Poate va aduceti aminte ca am scris un articol despre ecografie mamara si despre mamografie. Ei bine, avea ca baza exact problema mea.

Ceea ce nimeni nu stie in afara de sotul meu este ca niciun produs al medicinii clasice nu m-a ajutat.

Durerile erau enorme, chisturile nu erau considerate ca avand nevoie de operatie.

Dupa luni de zile de suportat astfel de dureri, din pura intamplare am cunoscut-o pe sora unei foste colege de liceu.

Initial, ne-am intalnit sa discutam despre cu totul altceva, dar pe urma am rugat-o sa imi spuna mai multe despre ceea ce eu consideram la acea vreme un hobby.

Nu vroia neaparat sa combine cele doua discutii, dar eu am insistat.

Am decis sa ne intalnim inca o data special pentru acea discutie si pentru ca vroiam sa inteleg mai bine despre ce este vorba.

Asa cum bine intuiti, am inceput sa folosesc produsele Herbalife.

Stiu! Multi veti spune ca nu sunt bune, ca sunt chimicale etc

Atunci ce imi puteti spune despre faptul ca orice chimicale recomandate de medicii specialisti nu m-au ajutat, in schimb produsele de reglare a metabolismului m-au ajutat?

Dupa luni de zile, am decis sa nu mai continui cura cu produse, insa am ramas prietena cu ea.

Mi-a fost extrem de aproape in momente grele si am primit mereu un sut exact acolo unde meritam cand cadeam in auto-compatimire.

Greu am convins-o sa accepte sa imi acorde acest interviu si mult a durat pana cand a reusit sa isi faca timp sa raspunda la intrebarile mele.

MENTIONEZ CA NU AM PRIMIT SI NICI NU VOI PRIMI CEVA PENTRU ACEST INTERVIU!NICI PENTRU ALT INERVIU PUBLICAT VREODATA PE BLOG!!

ESTE STRICT CEVA CE AM SIMTIT EU NEVOIA SA FAC SI SA ADUC LA LUMINA!

Iata mai jos interviul pe care l-am asteptat cu mare nerabdare timp de saptamani bune:

1. Cand si cum ai descoperit ce inseamna Herbalife?

Am cunoscut Herbalife într-o frumoasă zi de toamnă, în urmă cu 3 ani şi jumătate, când mă îndreptam spre şcoală. Pe vremea aceea eram învăţătoare la o şcoală în Dorobanţi.

Afundată ca întotdeauna în gândurile mele nici nu am observat că se apropiase cineva de mine.

Era o fată frumoasă, brunetă care mi-a atras atenţia prin felul în care arăta şi energia pe care o emana.

Deşi mă grăbeam foarte tare am auzit ca prin vis două cuvinte Evaluare wellness…

Ceva m-a făcut să mă opresc şi atunci fata a început să-mi spună zâmbind că vrea să-mi ofere un voucher pentru o evaluare wellness.

Nu ştiam prea bine ce însemna asta, dar mi s-a părut interesant şi am stabilit împreună o întâlnire pentru a doua zi.

Nu ştiam atunci că va fi ziua în care mi se va schimba viaţa.

A doua zi am mers la Centrul Wellness şi am aflat în cadrul evaluării că ceea ce se întâmpla cu mine era o consecinţă a stilului meu de viaţă.

Am uitat să-ţi spun că atunci eram o persoană care nu reuşea să ia niciodată micul dejun, pe la prânz eram de obicei prin zona metroului şi atunci făceam alegeri foarte sănătoase gen covrigi sau produse de patiserie ca mai toată lumea, iar seara când ajungeam acasă aveam două variante: ori eram foarte obosită şi nu mai mâncam deloc ori spărgeam frigiderul cum zic eu şi recuperam tot ceea ce nu mâncasem peste zi.

Acest stil de viaţă mi-a adus în timp multe probleme de sănătate: tensiune oscilantă, probleme cu calciu, cu fierea, migrene foarte puternice, probleme hormonale, dureri de spate, articulaţii fragile şi altele de care nu vreau să-mi mai amintesc pentru care luam deja foarte multe medicamente.

Aveam doar 36 de ani, dar am aflat la evaluare că vârsta mea metabolică era de 50 de ani şi chiar aşa mă simţeam.

Am luat atunci cea mai bună decizie din viaţa mea, am intrat într-un program personalizat de nutriţie şi, alături de un consultant excepţional căruia o să-i mulţumesc toată viaţa pentru şansa extraordinară pe care mi-a dat-o, am obţinut un rezultat extraordinar: mi-am îmbunătăţit toate problemele de sănătate printr-o detoxifiere celulară şi am scăpat şi de 14 kg în 2 luni şi jumătate, m-am modelat 3 măsuri la haine şi foarte important pentru mine care mai ţinusem şi alte diete mă menţin cu uşurinţă de aproape 4 ani, am un corp de invidiat, o energie şi o vitalitate pe care nu le aveam nici la 20 de ani şi asta pentru că, deşi în octombrie împlinesc 40 de ani, am o vârstă metabolică de numai 24 de ani şi chiar aşa mă şi simt.

Mi-e greu să spun tot ce s-a întâmplat cu mine în aceşti ani, dar au fost de departe cei mai frumoşi ani din viaţa mea şi simt că ce-i mai frumos abia acum începe.

2. Acest lucru v-a schimbat stilul de viata atat tie, cat si lui Dragos, sotul tau? In ce mod?

Într-adevăr ne-am schimbat obiceiurile alimentare.

Am început să bem suficientă apă, să avem gustări sănătoase şi chiar să facem mişcare.

Întotdeauna ne începem ziua cu un mic dejun sănătos şi delicios, un shake vitamino-proteic care este echivalentul nutritiv a 2 kg, 1-2 de mâncare sănătoasă (poate fi de ciocolată, frişcă şi biscuiţi integrali, de vanilie, de fructe tropicale sau căpşuni, de capuccino sau măr copt cu scorţişoară, oricum nu te plictiseşti niciodată şi este pentru toate gusturile), bem apoi un ceai revigorant care arde grăsimile şi are cafeină naturală, astfel că ne ajută să avem o energie constantă pe tot parcursul zilei. facem mişcare cel puţin 30 de minute şi ne setăm ziua citind câteva pagini dintr-o carte motivaţională, preferatul nostru este marele filozof Jim Rohn sau urmărind un filmuleţ gen “Un minut cu John Maxwell”.

Mai exact am învăţat să fim în formă maximă de dimineaţă până seara, să ne menţinem sănătatea pe termen lung şi scopul nostru este să ne simţim şi să arătăm tineri cât mai mult timp posibil.

3. Ce inseamna Herbalife pentru tine in acest moment?

În momentul acesta pentru mine Herbalife înseamnă totul şi nu spun asta din fanatism, ci pentru că stilul de viaţă Herbalife mi-a salvat efectiv viaţa.

Am uitat să-ţi spun că în urmă cu 4 ani mi s-a pus un diagnostic de leucemie şi a fost un moment de mare cumpănă în viaţa mea, dar Herbalife mi-a salvat viaţa.

Nu este vorba că produsele vindecă sau tratatează boli, nici vorbă, astăzi eu recomand persoanelor chiar să ia produse pentru a preveni anumite situaţii de sănătate, ci pur şi simplu dacă îi dai organismului tot ceea ce are nevoie în fiecare zi (vitamine, minerale, proteine, fibre, apa etc) el are capacitatea de a se reface în mod natural.

Acest lucru mi s-a întâmplat şi mie: am folosit produsele, mi-am schimbat stilul de viaţă şi de alimentaţie şi astăzi celulele mele zâmbesc în fiecare clipă şi-mi spun recunoscătoare ”Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc!”.

De asemenea, am ales să fiu mai sănătoasă şi să ajut şi alte persoane să se bucure de viaţă, să trăiască 100% aşa cum facem noi în fiecare zi.

Pentru mine personal cel mai important în acest moment este acel mulţumesc” pe care îl primesc de la o persoană pe care am ajutat-o să-şi îmbunătăţească viaţa.

4. Eu am folosit produsele Herba’ si mi-au placut enorm. Ai putea sa le explici si cititorilor mei ce produse pentru slabit le recomanzi? Sau mai bine zis ce schema este optima pentru acest lucru?

Sigur că aş putea să le explic, dar, aşa cum spuneam la început, e foarte important să înţelegi ce fac aceste produse şi, de fapt, cel mai important lucru este să-ţi doreşti să faci o schimbare în viaţa ta.

Trebuie să fii curajos şi să iei decizia pentru că ştii cum se spune: Nu poţi fii sănătos, bogat sau fericit în locul altcuiva.

Recomandările, însă, sunt personalizate, se face un program personalizat în funcţie de nevoile persoanei şi de priorităţile pe care le are fiecare, de aceea foarte important este evaluarea dinainte.

5. Stiu din proprie experienta ca produsele Herba’ nu se refera doar la slabit. Poti sa ne explici ce alte indicatii au produsele si care sunt aceste produse?

E adevărat că foarte mult timp produsele Herbalife au fost asociate cu slăbirea, dar de fapt Herbalife este în momentul acesta nr.1 în nutriţie.

Produsele Herbalife nici nu slăbesc, nici nu îngraşă, ele echilibrează metabolismul.

De fapt Herbalife este mâncare sănătoasă, sunt suplimenţi nutritivi care completează mâncarea tradiţională pentru că oricât am încerca noi nu reuşim să luăm tot ce avem nevoie din mâncarea obişnuită.

Gândeşte-te că nici pământul nu mai este cum a fost, nici fructele şi legumele aduse de peste mări şi ţări nu ne mai satisfac nevoile nutritive şi de aceea astăzi suplimenţii nutitivi nu mai sunt doar un moft de vedete.

Herbalife înseamnă un mic dejun ideal, o masă sănătoasă, gustări sănătoase dulci sau sărate, înseamnă nutriţie externă, oportunitate financiară şi servicii de consultanţă la cel mai înalt standard.

Noi nu dăm nimănui produse dacă nu se lasă monitorizat, noi nu oferim produse, ci pachete de servicii.

Clienţii noştri sunt permanent monitorizaţi, li se acordă serviciul de follow-up pe toată durata programului personalizat de nutriţie şi de asemenea învaţă să se alimenteze corect, să facă alegeri sănătoase oriunde s-ar afla (acasă, la restaurant, la petrecere) şi chiar să facă mişcare.

De asemenea, au acces gratuit la seminariile de nutriţie pe care le organizăm periodic şi alte evenimente unde sunt recunoscuţi în mod special pentru eforturile lor cât de mici de a-şi schimba viaţa.

6.Stiu ca periodic oferiti clientilor si prietenilor sedinte de tratament cosmetic.

Pot beneficia de un astfel de tratament persoanele care sunt interesate să arate cu cel puţin 5 ani mai tinere şi nu exagerez când spun asta pentru că este vorba despre un tratament de nutriţie externă adică de îngrijire a tenului, de vitaminizare cu ajutorul vitaminelor A, C şi E.

Se fac mai mulţi paşi: de curăţare în profunzime până în al şaptelea strat de epidermă, hidratare, tonifiere, revitalizare.

Sunt produse testate dermatologic şi oftalmologic şi nu sunt testere, ci sunt produse pe care noi le folosim în fiecare zi pentru a arăta din ce în ce mai bine. Pielea este cel mai întins organ al nostru şi are nevoie de protecţie.

Diferenţa între un tratament cosmetic şi unul de nutriţie externă este că, în timp ce cosmeticele de obicei acoperă anumite defecte, nutriţia externă descoperă cauzele şi acţionează în consecinţă fără traume asupra tenului.

Organizăm aceste şedinţe sub forma unui mic atelier de lucru cu 3-4 persoane în care învăţăm persoanele să poată să facă anumiţi paşi şi acasă intru-cat nu întotdeauna avem timp să mergem la un salon.

7.Cum ajungem acolo daca dorim sa descoperim mai multe lucruri despre acest lucru?

Pentru cei care vor să se răsfeţe 1 oră şi jumătate şi să arate incredibil îi aşteptăm cu drag la Centrul Wellness.

Coco Chanel spunea un lucru care mie îmi place foarte mult: până la 20 de ani avem tenul pe care ni l-a dat natura, până la 30 avem tenul pe care ni l-a dat viaţa, iar după 30-40 de ani avem tenul pe care-l merităm.

Deci haideţi să avem tenul pe care îl merităm cu adevărat şi atunci când ne privim în oglindă să ne placă ceea ce vedem!

8. De asemenea, am aflat ca ati inovat inca un lucru in Bucuresti: o zi pe saptamana clientii si nu numai pot participa la o sedinta de sport. Unde si cum se desfasoara acest lucru?

Conceptul Herbalife este 80% nutriţie şi 20% mişcare aşa că noi organizăm la Sala de sport a Liceului “Mihai Viteazul”, în fiecare marţi la ora 19.00, un FIT CLUB unde invităm persoanele să înveţe să facă mişcare alături de oameni pozitivi, într-un mod distractiv, cu muzică şi cu doi antrenori speciali.

De asemenea, persoanele care participă pe lângă faptul că îşi pot face prieteni noi, după aproximativ 45 min de sport pot învăţa câte ceva şi despre nutriţie şi despre cum să- şi controlezi greutatea cu uşurinţă pe termen lung.

9.Cum te pot contacta cei care doresc sa comande produse, sa te cunoasca si sa viziteze centrul de sanatate?

Adresa Centrului Wellness este Pache Protopopescu nr. 43 A, etj.1, zona Şcoala Iancului, lângă Mega Image, dar lucrăm doar pe bază de programare aşa că cel mai bine pot să mă contacteze la tel. 0766.291.898 – Constanţa Matei, consultant wellness. Programul este 8.00-21.00 şi uneori şi în weekend, iar evaluarea durează 40-45 min şi este gratuită.

10. In ce consta prima intalnire si de ce este important sa vina la centru persoanele interesate?

Prima întâlnire constă in acea evaluare wellness, mai precis este vorba despre o evaluare nutriţională şi corporală cu un aparat performant de ultimă generaţie care scanează organismul uman şi în urma acestei scanări se poate vedea starea metabolismului în momentul acesta, procentul de toxine şi de grăsimi pe interior, grăsimea viscerală care se depune pe organe şi pe vasele de sânge, masa musculară, nivelul de hidratare, necesarul de proteine al organismului, câte calorii arde in fiecare zi pentru a te putea menţine pe termen lung, mineralizarea osoasă, rata metabolică în repaus şi foarte interesant vârsta metabolică pe interior faţă de vârsta biologică.

Se fac şi câteva teste de alimentaţie pentru a vedea dacă aceasta a influenţat starea de sănătate şi de asemenea se pot primi recomandări personalizate şi chiar soluţii concrete pentru a îmbunătăţi o anumită direcţie de sănătate.

Pentru că noi nu vindem borcane, noi vindem rezultate, este bine să cunoaştem persoanele, să facem o evaluare a sănătăţii, alimentaţiei şi stilului de viaţă astfel că atunci când persoana doreşte să schimbe ceva în viaţa ei indiferent că este vorba despre sănătatea fizică, financiară, mentală sau spirituală să ne luăm un angajament împreună.

Serviciul de consultanţă şi monitorizare este ceea ce ne diferenţiază pe piaţă pentru că oamenii au nevoie de asta, au nevoie de cineva care să-i înveţe să facă lucrurile, care să-i încurajeze în luarea deciziilor, să ştie că nu sunt singuri şi să fie recunoscuţi pentru rezultatele pe care le obţin, pentru efortul pe care îl depun în dorinţa de a-şi îmbunăţăţi viaţa.

11. Ce înseamnă wellness şi meseria de consultant wellness?

De fapt “wellness” înseamnă să te simţi şi să arăţi bine în fiecare zi, iar meseria de consultant wellness este o meserie nouă pe piaţă care răspunde acestor nevoi ale oamenilor de a se simţi şi arăta bine.

Astăzi am ales să rămân doar consultant wellness pentru că Herbalife este despre sănătate şi despre bani şi ce-şi doresc oamenii mai mult pe lumea asta decât sănătate şi bani.

Şi am mai înţeles că, dacă nu ai sănătate, nu poţi face bani, dar şi dacă nu ai bani, nu poţi să-ţi întreţii sănătatea pe termen lung.

Şi nu în ultimul rând am rămas pentru perspective şi pentru ceva ce-mi place enorm şi anume să ajungi să fii plătit când nu eşti prezent.

După primele 6 luni de lucru part-time în Herbalife am plecat într-o vacanţă şi cînd m-am întors mă aştepta un cec. Era plata mea pentru faptul că învăţasem câteva persoane să facă ce făceam eu şi le ajutasem să-şi îmbunătăţească viaţa.

De atunci scopul meu este să obţin independenţa financiară.

Foarte important este că atunci când înveţi această meserie ai parte de instruire gratuită şi mai ales nu eşti singur, ai lângă tine un îndrumător care te învaţă încă din prima zi cum să aplici şi să câştigi bani de la început.

În afară de asta nu cunosc nicio altă afacere în afară de Herbalife pe care s-o poţi începe part-time şi s-o poţi face oriunde şi oricând.

Pentru cei care vor poate doar un venit suplimentar sau se gândesc poate la independenţă financiară, poate vor mai multă dezvoltare personală, călătorii, să cunoască oameni noi, poate s-au gândit pur şi simplu să aibă o afacere, să fie propriul lor şef şi să lucreze pentru visele lor şi nu pentru ale altora această meserie de consultant wellness poate fi oportunitatea care să le schimbe radical viaţa aşa cum mi-a schimbat-o mie.

Cei interesaţi de a avea o viaţă mai bună pot să mă contacteze şi să le dau şi alte detalii despre cum pot începe o astfel de activitate.

Consider că ceea ce am devenit până acum este darul lui Dumnezeu pentru mine, dar ceea ce voi deveni de acum înainte va fi darul meu pentru Dumnezeu şi de aceea îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care mi-o dă în dar fără să o cer!

Despre Antoaneta 2266 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

5 comentarii publicate

 1. cum de am ratat eu interviul asta? 🙂
  ma bucur ca ai avut curajul sa faci acest interviu si sa il publici intr-un mediu in care toti isi dau cu parerea dar mai mult din auzitele de la vecinul decat din experientele proprii.
  eu, ca si consumator herbalife si consultatn la randul meu, nu pot decat sa aprob toate cele afirmate in interviu :). si sa te incurajez si pe tine sa continui cu aceste produse.

  • multumesc,dar nu vad de ce sa nu il fi publicat 😉
   am citit si mesajul de pe fb
   il voi schimba, dar momentan asta e starea mea de spirit
   multumesc mult pentru sinceritate (doar prietenii sunt cei care iti spun ce trebuie chiar daca nu iti place ce auzi) :*

Trackback-uri și pingback-uri 1

 1. Voi luptati impotriva unei boli mortale? Ce stiti despre cancerul la san? · Drumul Vietii

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,727 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: