Matusica ingrozitoare – o carte amuzanta scrisa de David Walliams pentru copii

Translate

Astazi va prezint o carte amuzanta – Matusica ingrozitoare – care a fost scrisa de David Walliams.

Din punctul meu de vedere, aceasta carte aduce cumva aminte cu alta carte celebra care a fost si ecranizata – Matilda de Roald Dahl.

Cartea este scrisa in stilul deja cunoscut de toti, cu umor subtil, cu talc, cu multe mesaje pentru copii.

Pe scurt…o fetita orfana este crescuta de o matusa care o ameninta ca sa poata intra in stapanirea resedintei pe care fetita o stapaneste.

Stella nu este singura, ci este ajuta de o …fantoma si…o bufnita!

 

Sunteti curiosi deja?

Daria este mare fan al acestui autor asa ca va dati seama si singuri cine ma bate la cap sa ii cumpar carti-carti si iar carti!

Alte carti scrise de autor:

Domnul Sconcs , Bunicuta hotomana, Matusica ingrozitoare, Baiatul miliardar

Aceste carti fac parte din colectia Funny Green dedicata copiilor care doresc sa citeasca ceva amuzant, cu talc…cartile cu umor..diferit 😉

21 thoughts on “Matusica ingrozitoare – o carte amuzanta scrisa de David Walliams pentru copii

 1. Rokolla

  Cred ca mai potrivita ar fi pentru mine. Fetita mea inca se uita dupa desene, culori si acum a invatat ce inseamna sa planga. Toata lumea un pic suparata plange 🙂

  Reply
 2. InfraSunete

  :)) Mi se pare funny si mie chiar daca nu-s copil. Daca „Matilda” de care vorbesti tu este cu Danny de Vito, atunci a fost unul dintre filmele mele preferate la momentul ala. Ma daduse pe spate ideea rau de tot.

  Reply
 3. Kaiyoaino (@Kaiyoaino)

  Ideea seamana cu o desene pe care am vazut-o mai demult, doar ca erau 3 frati orfani care aveau parte de o intreaga aventura in timp ce incercau sa scape de matusa lor malefica. Ma intreb daca o avea vreo legatura cu cartea?

  Reply
 4. mihaelanistor

  Deci nu, matusile sunt personaje pozitive 🙂 in carte poate avea alte intentii, dar in realitate sunt bune, asta pentru ca si eu sunt matusa 🙂

  Reply

Parerea ta/Your opinion