Voi folositi produse de la craftmall??!!

De un an copiii mei au devenit interesati de „proiecte” :). Inca de vara trecuta ne strangeam mai multe mamici cu pitici voinici si faceam un fel de ateliere de creatie….uneori faceam fiecare pe cont propriu cate ceva si ne „surprindeam” cu diverse cadouri pe care copiii le faceau unii pentru ceilalti.

Pentru ca sunt destul de mici trebuie supravegheati si indrumati…..cel mai mic are 2 ani si jumatate…..cel mai mare are 5 ani si jumatate :D…..dar sunt foarte hotarati sa nu cedeze niciunul asa ca…..au ajuns sa creeze rame foto, colaj de fotografii de familie, felicitari, colaj cu decupaje din reviste…..

Pentru oricare dintre ele e nevoie de carton colorat (se gaseste si ondulat si drept; e bun si pentru pictura), foarfeci decorative (o inventie extraordinara care infrumuseteaza orice creatie), glittere (lipici colorat, chiar si cu sclipici uneori care ii atrage pe cei mici sa faca cat mai multe…..desene ), snururi colorate, foarfeca mare pentru decupaj, hartie colorata autocolanta (cei mici desfac singuri decupajele si,asemeni abtibildurilor, ii ajuta sa capete dexteritate la degetele ceea ce ii va ajuta sa tina mai usor creionul/carioca/pixul in mana pentru un desen sau scris frumos)…..si dosare ca sa le pastrati toate creatiile.

Noi avem un biblioraft plin-arhiplin doar de vara trecuta 🙂

Asa a aparut ideea de a crea un blog, un loc unde mamicile sa impartaseasca experientele lor alaturi de cei mici si sa invatam unii de la altii tot ce se poate ca sa-i ajutam pe cei mici sa evolueze.

Cand am descoperit acest site http://www.craftmall.ro/index.php?osCsid=b2e00e8216735fc99d19503512902fcf

cu produse extraordinare am fost foarte incantate pentru ca in felul acesta gasim totul intr-un singur loc, fara complicatii si fara probleme, totul la indemana:) .

Despre Antoaneta 2266 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,643 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: