comedii netflix profu' de spionaj

2 comedii Netflix pe care să le vezi împreună cu familia

2 comedii Netflix pe care să le vezi împreună cu famiila

E vară, e vacanță, e mult timp liber și-ți dorești să găsești modalități relaxante de a-l petrece cât mai frumos împreună cu familia. Și ce poate fi mai relaxant pe timpul serii decât să vă reuniți cu toții la un film în fața televizorului?

Acum există mai multe posibilități de a vedea un film din confortul casei tale. Una dintre variante este abonamentul la rețeaua de streaming Netflix așa cum îl avem și noi. Ni l-am făcut anul trecut, în primăvara în care a început toată nebunia asta cu pandemia, cu intenția de a-l ține activ doar o lună, două. Cum nici pandemia nu a ținut doar atât de puțin așa și noi nu am mai renunțat nici acum la Netflix.

profu' de spionaj

Nu spun că de multe ori îmi e greu să găsesc un film bun de văzut împreună cu băiețelul meu dar uneori mai găsim și astfel de filme. Netflix are și secțiune doar pentru copii însă, drept să vă zic, deși par a fi filme sau desene animate pentru vârste mici au atâta violență în ele și sunt atât de urâte (pot spune așa?) vizual încât nu pot pricepe de ce au setare pentru a fi văzute de copii.

Mai degrabă am găsit pe contul meu de adult filme încadrate la 7+ sau chiar 13+ care nu erau chiar așa violente și care erau foarte plăcute vizual așa cum sunt și cele 2 pe care vi le recomand astăzi. Am mai scris acum ceva timp și despre alte recomandări de filme bune de văzut împreună cu familia. Puteți citi articolul AICI. Voi continua să o mai fac la gândul că poate vă ajută și pe voi aceste sugestii.

1.Ziua lui DA

”Ziua lui DA” este cel mai bun film de comedie pe care l-am văzut în ultimul timp. I-aș acorda nota 10 daca ar fi să fac un top al filmelor de familie. Este foarte bine realizat, cu foarte mult umor, situații care te iau prin surprindere și te fac să râzi cu lacrimi. De mult timp nu am mai râs așa de mult ca la acest film.

În tinerețe Allison și Carlos erau niște firi vesele și optimiste care nu spuneau ”NU„ provocărilor de zi cu zi. Devenind părinți cu 3 copii de vârste diferite, ajung, în timp, să spună mai tot timpul NU atât copiilor cât și colegilor de serviciu.

Când unul dintre copii are ceva probleme la școală află despre un concept nou care i-ar putea ajuta să restabilească echilibrul în familie. Decid să le ofere celor trei copii ai lor o zi dedicată lui DA, în care, timp de 24 de ore, copiii stabilesc regulile.  Intenția a fost bună doar că nu le-a trecut prin minte și cam de ce aventuri uimitoare prin Los Angeles vor avea parte. Mai multe despre film am scris AICI.

2. Profu’ de spionaj

„Profu’ de Spionaj” este un film regizat de Peter Segal, cel care a regizat și „Get Smart”. Scenariul este scris de Jon și Erich Hoeber care au semnat și scenariul la „Red”.

Filmul ne spune povestea lui JJ, un foarte experimentat agent CIA interpretat de Dave Bautista care este ”trecut la munca de jos” pentru o greșeală făcută într-o misiune și este pus să supravegheze o familie formata din mamă și fiică despre care se presupune că îi vor duce pe agenți la găsirea unui terorist.

Cum JJ nu reușește să fie chiar atât de discret pe cât necesită misiunea lui este deconspirat de micuța Sophie în interpretarea talentatei Chloe Coleman. Sophie este o fetiță super inteligentă de 9 ani, care, odată ce află identitatea acestuia începe să-l șantajeze.

Pentru a nu spune tuturor cine este, Sophie îi cere în schimb să petreacă timp cu ea și să o învețenimic altceva decât … profesia de spion. Ei bine, și de aici începe o poveste plină de umor, acţiune, prietenie adevărată și chiar dragoste.

Voi ce alte comedii bune de văzut împreună cu un preadolescent de 10 ani îmi mai puteți recomanda?

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.