schiat

2 lucruri de care ai nevoie ca să te bucuri de schiat

2 lucruri de care ai nevoie ca să te bucuri de schiat

În sfârșit a venit iarna și pe la noi. S-a cam lăsat greu convinsă să vină. Nu știu cum se face dar cu ani în urmă iernile pe la noi erau mai ”grele”, mai cu multa ninsoare și ne putea bucura de zăpadă practicând pe dealurile din zonă sporturile specifice acestui anotimp. Într-o formă mai rudimentară, ce-i drept.

Acum, de când cu schimbările acestea climatice despre care se tot vorbește și care par a fi responsabile pentru faptul că iarna nu mai e ce era cândva, foarte puține zile ne mai putem bucura de zăpadă pentru că ninge puțin după care se încălzește și zăpada se topește. Așa că, până scot sania și schiurile se duce zăpada.

Anul acesta chiar de aș avea de gând să merg la munte, unde se pare că a nins, nu prea mai am curaj așa că nu-mi rămâne decât să visez  la ce echipamente mi-aș cumpăra pentru câteva zile de vacanță … pe pârtie. Așa mi-a venit ideea articolului de astăzi, să vă spun și vouă care sunt 2 lucruri de care ai nevoie ca să te bucuri de schiat, pentru că de schiat îmi e dor.

Și o să-ncep, inevitabil cu o atât de necesară geacă de ski. Și chiar am găsit  una care mi-ar plăcea, cea din poza de mai jos care este concepută special pentru schiatul pe pârtie. Este o geacă călduroasă și conformtabilă, specială pentru a practica schi în cele mai bune condiții pentru că asigură o protecție optimă împotriva intemperiilor. O poți cumpăra de AICI.

geacă de schi

Așa cum era evident că fără o geacă călduroasă nu ai cum să-nduri frigul de pe pârtie, la fel de evident este că ai nevoie și de o pereche de pantaloni de schi special concepuți pentru a fi folosiți pe pârtie. Iar cei pe care i-am ochit eu pe site la Decathlon par perfecți pentru asta.

Sunt călduroși, confortabili și, în plus se adaptează ușor conformației celui care îi poartă. Croiala este special concepută pentru a fi adaptată înălțimii celui care îi utilizează. Reglarea se face prin capse și în felul acesta pantalonul se ajutează foarte ușor. Îi poți cumpăra de AICI.

pantalon schi

Acestea sunt cele 2 lucruri fără de care eu una nu aș pleca  la munte cu gândul de a mă duce pe pârtie. E clar că mai sunt și altele la fel de necesare, cum ar fi bocancii special concepuți pentru așa ceva, schiurile și alte accesorii. Eu am ales să scriu doar despre două dintre ele. Ce părere aveți, v-ar plăcea și vouă?

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.