cadouri deosebite

3 cadouri deosebite de Valentine’s Day pentru ea

3 cadouri deosebite de Valentine’s Day pentru ea

Bărbați îndrăgostiți, am să vă dau o veste bună și una proastă: vestea bună este că se apropie Ziua Îndrăgostiților, iar vestea proastă este că se apropie Ziua Îndrăgostiților. Să vedem cum să facem ca ambele vești să fie bune…

Când ai o iubită, o soție, o amantă, ziua îndrăgostiților poate fi în orice zi, numai că de Sfântul Valentin (sau de Dragobete) ai o ocazie specială de care trebuie să profiți. Este ziua în care declarațiile capătă „greutate”, devin „oficiale”, „publice”, și desigur „asumate”. Iar pe lângă declarații, musai să fie și un cadou, dar ceva mai deosebit, nu doar câteva flori.

cadouri

Dacă te-ai chibzuit din timp, vei reuși să treci mai ușor și peste impactul asupra propriilor tale finanțe, pentru că ai căutat din timp cadouri de Ziua Îndrăgostiților și nu ai lăsat totul „pe ultima sută de metri”. În acest fel, vestea pentru tine nu poate fi decât una bună.

Cadouri de Valentine’s day pentru ea găsești câte vrei, în funcție de preferințe și de buget. Să-ți dau și eu niște idei de cadouri pe care le poți comanda de pe Notino.

1,Că tot am pomenit de preferințe, va trebui să ții cont de preferințele ei desigur. De preferințele pe care ar cam trebui să le știi deja, dacă sunteți împreună de ceva vreme. Dar și dacă nu le știi prea bine, fiind la începutul relației voastre de amor, cu o apă de parfum Yves Saint Laurent Libre  nu vei da niciodată greș.

parfum libre

Acesta este un parfum care va fi apreciat de orice femeie, așa că poți să-l oferi nu doar iubitei, ci și unei femei care știe ce vrea, dacă vei avea ocazia să-i faci un cadou deosebit. Mă refer aici la șefă de exemplu, de 8 Martie sau de ziua ei, caz în care e mai simplu, că veți pune „mână de la mână” toți colegii (bărbați) care vă aflați pe acolo, prin „raza ei de acțiune”.

2.Și tot pentru o femeie ”cu pretenții” și care face mofturi este și cadoul următor. Este un cadou „pentru casă”, așa că este perfect și pentru soția ta, că doar ziua îndrăgostiților este și pentru cuplurile oficializate prin căsătorie. Mă refer la o lampă catalitică un minunat dispozitiv de parfumare a interiorului locuinței. Nu este un cadou la care o femeie să se aștepte, dar va fi cu siguranță apreciat, pentru că o astfel de lampă este și o mică operă de artă și se va potrivi de minune cam oriunde într-o locuință.

lampă catalitică

3.În fine, tot în categoria surprize (foarte) plăcute desigur s-ar putea încadra și un set Korika Tools. Acesta conține un rulou de masaj facial și accesoriu de masaj Quartz Pink. Este un gadget care îi va aduce celei care-l folosește clipe de răsfăț, ori se știe că orice femeie vrea să se răsfețe sigură sau să fie răsfățată. Folosirea lui relaxează mușchi și tensiuni faciale de care poate că nici nu-și dă seama și stimulează circulația sângelui și activitatea sistemului limfatic. În acest fel, „ședința” ei de machiaj zilnic va putea începe într-un mod care să-i amintească de tine.

set quartz roz

Ce să vă mai spun? Succes și inspirație în alegerea cadourilor și o petrecere cât mai frumoasă de Ziua Îndrăgostiților!

2 comentarii publicate

  1. Îmi place maxim cum ai început! :)))) Libre e genial, categoric orice femeie s-ar bucura să îl primească de Valentine’s Day! Lampa aia catalitică mă tentează și pe mine, iar de dispozitivul pentru masaj facial bine că mi-ai amintit, că am și eu unul pe undeva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.