3 idei de afaceri la care nu te-ai fi gândit
Free image from pixabay

3 idei de afaceri la care nu te-ai fi gândit

Știți cum e omul când nu are somn? Ii vin tot felul de idei …trăznite! Cam așa eram eu azi noapte…Mă gândeam la faptul că există multe lucruri și posibilități de afaceri la care nu m-aș fi gândit dacă aș fi dormit 🙂 ))) Glumesc…și nu prea! Să zicem că articolul de mai jos e un fel de exercițiu de imaginație 😉

3 idei de afaceri la care nu te-ai fi gândit

Iată mai jos câteva idei trăznite, dar care funcționează sigur.

1.Servicii de menajerie

Există multe firme care preferă să externalizeze anumite servicii. Le este mai ușor din punct de vedere contabil să lucreze cu o firmă decât să aibă angajați care să se ocupe de acest aspect. Dacă ne gândim câte persoane fizice sunt prea ocupate ca să se ocupe de aspectul acesta, e o idee demnă de luat în calcul. Gândiți-vă cât vă costă pe voi să cumpărați produsele de curățenie și cât durează să faceți curat într-o casă/într-un apartament. Sunt multe persoane care au nevoie de un venit în plus față de salariu și prestează servicii menajere în casele șefilor, cunoscuților etc.

3 idei de afaceri la care nu te-ai fi gândit
Free image from pixabay

2.Servicii de ambalare

De unde credeți că au companiile acele cutii, acele produse împachetate frumos? Există firme care prestează acest serviciu, iar produse pentru ambalat sunt o grămadă pe piața noastră. Trebuie doar să cauți un pic.

Imagine preluată – Masini de cartonat (Euro-Tehno)

3.Servicii de spălare

Când locuiam la apartament, lângă noi se afla sediul unei firme care se ocupa de spălarea cearșafurilor, păturilor și prosoapelor din spitale. Nu aș fi crezut că există așa ceva, dar uite că viața rezervă surprize. Eu eram sigură că spitalele se ocupă singure de acest aspect. Se pare că nu e așa. Există firme care prestează și acest tip de servicii.

Free image from pixabay

 

Concluzii

Iată că există ide de afaceri la care nu te-ai fi gândit, nu-i așa? Puteți aduna prietenii/prietenele și să vă coordonați împreună activitatea. Sau puteți demara ceva pe cont propriu, fără a implica alte persoane. Unele activități necesită investiții minime, altele investiții un pic mai mari. Depinde de abilitățile voastre, de capacitatea voastră de a vă implica într-o activitate ori de a face investițiile de început. Da, există multe soluții pentru a câștiga bani și pentru a dezvolta o afacere. Am mai scris de-a lungul timpului despre acest aspect și sper să vă ajute, să vă impulsioneze și să demarați ceva pe cont propriu. Puteți să tricotați, să tehnoredactați, să realizați site-uri …aceste servicii pot fi realizate de acasă. Vă doresc spor în tot ce v-ați propus să realizați!

 

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

5 comentarii publicate

  1. Acum spitatele nu mai au nici laboaratoare de analiza si nici bucatarii. Apropo de spalatorii. In Iasi sunt mai multe firme care vin acasa si-ti iau covoarele la curatat si le aduc inapoi.

  2. partea asta de servicii de curatenie si spalare s-a dezvoltat tare mult si la noi in ultimii ani. Clar, daca as avea bani as investi intr-o afaceere de genul si mai e una la care ma gandeam saptamana trecuta – cea cu servicii funerare. Stii cati bani fac aia? Cumpara prosoape cu 2 lei si la pachet si te le baga cu 300 de lei 10 prosoape.

  3. Apropo de servicii de spalare, am observat in orasul natal Hunedoara, ca o firma de curatatorie covoare are mare succes pentru ca ofera si servicii de livrare, mai exact ia covorul de acasa si il aduce clientului inapoi gata curatat. Mi s-a parut o idee fantastica si se pare ca a prins bine. Nu mai trebuie clientul sa se chinuie sa il care pana la curatatorie, sa il ia, poate sa salveze timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.