cadouri sportive

3 idei de cadouri sportive pe care ți le recomand

3 idei de cadouri sportive pe care ți le recomand

Dacă ieri vă vorbeam pe blog despre parfumuri, una dintre pasiunile mele, astăzi m-am gândit să vă dau alte sugestii de cadouri pentru „iepuraș”, de data aceasta potrivite pentru iubitorii de sport. Nu aș zice că sunt sportivă, dar îmi place să fac mișcare și de ceva timp merg des la Decathlon, fie să admir echipamentele sportive, fie chiar să-mi cumpar câte ceva pentru mine și ai mei.

Anul acesta avem de gând, dacă totul o să fie bine în vară, să ieșim cât mai mult în drumeții, deci echipamentul sportiv este mai mult decât necesar. Așa că deja ne-am cumpărat, eu și soțul meu, câte o pereche de încălțăminte potrivită pentru drumeții și duminca trecută am fost cu cel  mic și i-am luat și lui. Așa ca să avem ceva nou de Paști, toți trei, conform tradiției.

cadouri sportive

Revenind la cadourile sportive de pe Dechatlon pe care azi m-am gândit să vi le sugerez, pentru a le lua în considerare dacă vreți și voi să vă înnoiți acum de sărbători și nu numai, aș vrea să vă dau doar trei sugestii din multitudinea de produse din care puteți alege.

Prima alegere, prima recomandare, ar fi o trotinetă B1. Cea pe care o vedeți în imaginea de mai jos am văzut-o pe Dechatlon la un preț sub 100 de lei și mi se pare potrivită pentru copiii mai mici care acum învață să o folosească.

Datorită sistemului de direcție unic și brevetat, platforma trotinetei B1 se înclină într-un unghi precis. În felul acesta se pliază pe mișcarea naturală a corpului copilului la fiecare viraj, prevenind astfel dezechilibrarea laterală a copilului atunci când avansează sau se întoarce. Este un sistem foarte intuitiv, așa încât ajută la facilitarea dezvoltării facultăților motrice ale copilului.

trotineta

Poate că veți zâmbi la această a doua sugestie de cadou dar să știți că, de fiecare dată când merg la Decathlon, mă bate gândul să cumpăr unul. Mă refer la un set cu sac și mănuși de box, cel pe care-l vedeți în imagine.

Setul este conceput pentru box în faza de iniţiere și este făcut dintr poliester, rezistent la abraziune. Greutatea este de 5 kg pentru a fi confortabil în timpul practicii. Kitul este conceput pentru dezvoltarea coordonării și concentrării copilului dar, vă zic un secret…, l-aș lua și pentru mine. Serios vorbesc. Cred că ar fi util și pentru un adult așa mai „moleșit” și necombativ cum sunt eu.

set sac de box

Și acum să revin la ceva mai „serios”. A treia alegere te va duce imediat cu gândul la vacanță pentru că recomandarea mea merge către o mască EASYBREATH SNORKELING pentru sufrafață. Acum doi ani am fost în Grecia în vacanță și nu aveam așa ceva la noi. Ne-ar fi fost util și am trecut-o pe lista de cumpărături viitoare. Cum a venit pandemia am renunțat la idee, dar anul acesta o luăm iar în considerare. De aceea m-am și gândit să v-o recomand și vouă.

Este un produs conceput pentru snorkeling practicat la suprafață și te ajută să respiri sub apă ca și la suprafață! Vizibilitatea este panoramică și ai posibilitatea de a respira pe nas ceea ce asigură confort optim în timpul practicării!

masca snorkelling

Deci, cum vi se par recomandările mele? Pe care dintre ele le-ați lua în considerare?

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.