Free image from PxHere

3 lucruri în care trebuie să investească un bărbat modern

3 lucruri în care trebuie să investească un bărbat modern

Toată lumea știe că domnii trebuie să fie atenți și galanți, iar un bărbat modern are întotdeauna grijă la detalii și nu îi neglijează pe cei din jur. De asemenea, un bărbat modern este extrem de inteligent și are o prezență plăcută, compania sa fiind apreciată de toata lumea. Dacă îți dorești să fii un gentleman, citește, în continuare, câteva sfaturi despre ce ai putea să faci.

Free image from PxHere

Iată în ce poți să investești pentru a fi un bărbat modern:

 1. Cadouri pentru iubita ori soția ta!

Toată lumea adoră să primească cadouri, iar când vine vorba de soția ori iubita ta, un cadou va fi mai mult decât special, pentru că vine din partea ta. Dacă vrei să o surprinzi cu un cadou deosebit, poți accesa gama de creme antirid Bottega Verde, ca să îi cumperi ceva pe gustul ei. Femeile adoră cosmeticele, pentru că întotdeauna au grijă de felul în care arată și nu le place să se neglijeze. Așadar, o astfel de cremă va fi un cadou perfect pentru ea. De asemenea, nu contează dacă sărbătoriți ceva special sau este doar o zi normală, pentru a-i dărui un cadou.

 1. Casa și grădina!

Casa și grădina sunt locurile unde te simți cel mai bine împreună cu familia și prietenii. Deși, în general, femeile sunt cele care au grijă ca locuințele să arate impecabil, nici domnii nu se dau înapoi atunci când vine vorba de renovări și redecorări. Astfel, dacă îți dorești să ai și tu o grădină amenajată modern, poți comanda de aici gazon, pentru a avea un loc unde să poți petrece timp de calitate alături de cei dragi. Zilele călduroase vor fi o plăcere, dacă ai și o grădină pe măsură, unde să te poți relaxa și să poți uita de griji.

 1. Aspectul fizic!

Un bărbat modern știe că aspectul său exterior contează foarte mult, iar dacă își dorește ca ceilalți să fie impresionați de felul în care arată, trebuie să se asigure că are un look impecabil. Astfel, un gentleman trebuie să aibă grijă, în primul rând, de ținutele lui, care trebuie să fie formate din piese vestimentare alese cu atenție și care să îl pună în valoare. De asemenea, fizicul său trebuie să fie unul lucrat și îngrijit, așa că, dacă îți dorești să arăți bine, este recomandat să faci sport și să te antrenezi la sală.

Un bărbat modern, este, desigur, unul foarte manierat și are, de asemenea, simț practic. Dacă vrei și tu ca toți să te admire pentru ceea ce faci, ține cont de aceste câteva sfaturi, iar drumul către inimile celorlalți îți va fi deschis.

Despre Antoaneta 589 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

7 comentarii publicate

 1. cred ca un barbat modern trebuie clar sa investeasca in lucruri care le plac atat lui, cat si celor dragi. cred ca trebuie sa aiba grija de el fara a-i spune cineva ca trebuie sa faca asta, trebuie sa fie grijuliu, atent cu toata lumea, dar sa stie si pana unde duce limita dragalaseniei

 2. 2 din 3 bifate. Are foarte mare grija de aspectul sau si cadourile pe care mi le face imi plac si sunt cele pe care mi le-am dorit. Gradina nu avem locuind la apartament si chiar daca am fi avut n-ar avea timp sa se ocupe de gradina.

 3. mult mai are de investit bietul om, zau. Eu in locul lui as lasa casa si gradina si as investi doar in mine, in haine la moda si produse de ingrijire de genul celor de la Bottega. Bine ca nu gandeste si sotul meu ca mine 😀

 4. In plus, ar putea fi o problemă dacă în loc să-şi petreacă timpul cu soţia merge la sală şă-i lucreze corpul.
  Pentru că acolo ar putea fi o grămadă de doamne şi domnişoare, bine lucrate cu care el, bărbat modern şi manierat trebuie să se întreţină şi…

 5. Dar dacă nu sînt un bărbat modern pot să-i fac cadouri şi din altă parte soţiei?
  Adevărul e că ar arăta tare bine balconul nostru cu gazon.Eventual desenez şi nişte munţi şi nu mai trebuie să plecăm de acasă.
  Imi închipui cît de manierat poate fi bărbatul modern cînd îşi dă cu ciocanul peste degete.
  A, oare nu-i suficient să-l admire soţia,căci dacă îl admiră şi alţii s-ar putea să se lase cu scandal.
  Da oricum, e bine de reţinut.
  Mulţumesc!

Tu ce parere ai?

%d blogeri au apreciat: