costume de baie plus size

3 modele de costume de baie plus size care îmi plac

3 modele de costume de baie plus size care îmi plac

Mai sunt doar câteva zile până când va suna pentru ultima dată clopoțelul în anul școlar 2018-2019, câteva zile până la mult așteptata vacanță mare de vară.

Ca orice părinte și eu am planurile în mare deja făcute pentru cele 3 luni în care cel mic va fi în vacanță. Norocul meu este că, lucrând de acasă mă pot organiza altfel decât un părinte care lucrează. În plus și soțul meu fiind profesor vacanța mare cam este la noi … vacanță.costume de baie mărime mare

Acum să nu înțelegeți că nu mai muncesc. Proiectele în care sunt implicată le duc la capăt, nici nu se pune vorba. Cumva, noi aștia care lucrăm de acasă parcă nici nu avem vacantă deși aparent suntem într-o vacanță continuă daca e să privim din perspectiva statului acasă.

Deși ai marele avantaj că îți poți face singur programul cum vrei, munca de acasă are și dezavantajul că riști să ai de lucru chiar și în concediu. Eu sper să nu se întămple asta pentru că ne-am programat deja o săptămână de vacanță pe malul mării.

Și chiar am început să plănuiesc ce îmi voi pune în bagaj și să-mi fac liste ca să nu uit nimic acasă. Așa am ajuns să mă uite după ceva costume de baie care mi-ar plăcea să le am cu mine. Și cum nu port S și nici M, evident că am căutat să vă ce se mai poartă în materie de costume de baie mărime mare.

3 modele de costume de baie plus size care îmi plac

Răsfoind site-urile străine am observat că și anul acesta se poartă costumele de baie care au chilot cu talie înaltă ceea ce e mai mult ca perfect pentru silueta mea. Am găsit chiar un model foarte drăguț, cel din imaginea de mai jos cu niște franjuri care pornesc din partea superioară a sutienului și coboară spre talie.

Genul ăsta de costum este numai bun pentru persoanele cu puțină burtică. Chilotul cu talie înaltă combinat cu acei franjuri care curg de pe sutien acoperă ce e în plus pe talie.

costum de baie mărime mare

Am găsit chiar niște modele foarte drăguțe care nici nu zici că ar fi potrivite pentru cele ce poartă mărimi mari Sunt genul de costume de baie sexy chiar dacă au chilotul cu talie înaltă și sunt mărimi mari. Acum depinde ce înțelegeți voi prin sexy.

La fel de sexy poate fi și modelul de mai sus, cel cu franjuri dar și cel de jos, dintr-un material înflorat, care are pe sutien acel volanaș coborât pe umeri dându-ți astfel iluzia că nu ai pe tine un costum de baie ci o rochiță foarte decoltată. Vouă nu vi se pare sexy?costum de baie sexy

 

Răsfoind categoria special dedicată costumelor de baie mărime mare de pe același site am descoperit și acest model superb din poza de mai jos. Deși sunt disponibile două culori, pe alb și pe negru dar eu l-aș alege pe cel negru. Știți voi, negrul subțiază, albul mărește.

Mi-a plăcut pentru că, deși chilotul este cu talie înaltă are acele bride pe el, bride care se regăsesc și pe sutien ceea ce îl face și sexy și elegant în același timp. În plus sutienul are un volan în formă de ”V” de data asta care îi dă un plus de rafinament.

costum negru cu talie înaltă

Cum vi se pare alegerile mele? Care dintre aceste costume v-ar plăcea să-l purtați vara asta?

4 comentarii publicate

  1. Sunt si costume de baie pentru femeile mai durdurlii destule, dar cele mai multe pe site-urile din afara. Oricum, daca stii ce sa alegi, poti arata bine in costum de baie si daca esti departe de dimensiunile strandard. Decenta este cea mai importanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.