noi apariții editoriale la editura meteor press

3 noi apariții editoriale, în septembrie, la editura Meteor Press

3 noi apariții editoriale, în spetembrie, la editura Meteor Press

Tocmai am aflat care este planul editorial al celor de la editura Meteor Press pentru luna septembrie. Sunt în lucru, și vor fi publicate luna aceasta 3 cărți dintre care una pentru copii. Le puteți precomanda de aici, cu 20% reducere. Vă las mai jos și câteva cuvinte despre ele, așa cum sunt descrise pe site-ul editurii.

Sper că levoi citi și eu cât de curând și vă voi spune parerea mea într-un articol pe blog. Dintre toate cele 3 cărți, noi apariții editoriale din luna septembrie de la editura Meteorpres pe mine cel  mai mult mă tentează cea pe care am trecut-o la final. Sunt curioasă, pe voi care vă ispitește, care ați dori s-o citiți?

noi apariții editoriale la editura meteor press Titlul 1

Confesiunile unei suspecte de crimă

Autor(i): James Patterson și Maxine Paetro
Nr. pagini: 308 Format: 13X20

Malcolm și Maud Angel erau infecți, dar nu meritau să fie uciși și scoși din casă împreună cu gunoiul. Suspecta principală este Tandy Angel, fiica lor de șaisprezece ani. Ea se vede nevoită să lămurească pe cont propriu misterul, deși nu poate avea încredere în nimeni – poate nici măcar în ea însăși. În goana ei după adevăr, Tandy va coborî în subteranele fetide ale New York-ului, va scoate la lumină secrete întunecate și va descoperi lucruri periculoase și tulburătoare despre familia în care a crescut. Asta pentru că nimeni nu știe ce-i poate pielea
cuiva din neamul Angel.

Despre autor:

James Patterson a vândut peste 300 milioane de cărți în toată lumea, în SUA la fiecare 20 de cărți vândute una e scrisă de el, a fost tradus în 38 de limbi și scrie în medie cam 9 cărți pe an. De-a lungul carierei a caștigat numeroase premii, printre care: National Book Foundation’s 2015 Literarian Award for Outstanding Service to the American Literary Community, National Parenting Publications Honors Awards etc.

confesiunile unei suspecte de crima
Titlul 2

Cu Clara suntem şase

Autor(i): Peter Härtling
Nr. pagini: 208

„O poveste tumultoasă despre o familie, spusă cu un umor pe cât de spumos, pe atât de
profund.”
Deutsches Allgemeines Sonntagsblatt (Hamburg)

Casa, în care locuiesc cei cinci membri din familia Scheurer, este cam ciudată, semănând cu o cutie de pantofi. În familia Scheurer se petrec mereu tot felul de năzbâtii. De asta au grijă Philipp şi Therese, dar mai ales micuţul Dâc. Lui îi vine tot mereu câte o idee năstruşnică, spre marea mirare a părinţilor. Însă toate se amplifică, atunci când Clara, mezina familiei Scheurer, îşi anunţă venirea pe lume …

Despre autor:

Peter Härtling, născut în 1933 la Chemnitz, este liber-profesionist şi trăieşte la Walldorf. A publicat poezii, povestiri, romane şi cărţi pentru copii, pentru care a fost distins cu numeroase premii. Printre acestea se numără Premiul Cărţii Germane (Deutscher Bücherpreis), iar pentru întreaga sa operă dedicată copiilor i-a fost acordat Premiul Special de Literatură pentru Tineret (Sonderpreis zum Deutschen Jugendliteraturpreis).

cu clara suntem 6

Titlul 3

”Dacă ar fi știut…”

Autor(i): Lisa Jackson
Format: 13X20

Primul volum din trilogia Familia Cahill

Lisa Jackson este cel mai incitant nume nou din literatura de suspans romantic. ”Daca ar fi știut…” trebuie cititia cu toate luminile aprinse – Bookcrazy Review

”Un roman care te ține cu sufletul la gură. O capodoperă ce oprește inima, cu tot atâtea întorsături cât străzile din San Francisco. Nu-l ratați!” –  Old Book Barn Gazette

Totul a început într-o noapte pe o porțiune întunecată de autostradă din nordul Californiei. Orbiți de farurile din față, șoferii a două vehicule părăsesc șoseaua, lăsând în urmă o femeie moartă și alta în comă. Când supraviețuitoarea se trezește, memoria i-a pierit și fața i-a fost reconstruită chirurgical. Membrii familiei îi spun că se numește Marla Cahill… dar toți îi sunt necunoscuți.

Aflată în convalescență în vila ei izolată din San Francisco, Marla așteaptă ceva care să-i declanșeze revenirea memoriei, totuși are sentimentul profund că ea nu este femeia despre care spune toată lumea. Ea mai știe, de asemenea, că se află în pericol. Și pe măsură ce teama îi crește, un ucigaș așteaptă momentul perfect pentru a lovi – momentul în care Marla își amintește!

Fiori reci de oroare i se furișară încet în sus pe șira spinării când își dădu seama că nu-și putea aminti nici măcar o singură clipă din anii ce însemnau viața ei. Era ca și cum ea n-ar fi existat niciodată.

daca ar fi stiut

Care v-ar tenta mai mult s-o citiți?

4 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.