parfumuri florale

3 parfumuri florale care amintesc de vară

A venit deja toamna îmbrăcată în straiele multicolore ale frunzelor ruginii dar mie tot îmi e gândul la însorita vară, la verdele câmpiilor și la curcubeul multicolor al florilor atât de frumos mirositoare. Așa că astăzi m-am gândit să aduc virtual un pic din magia verii în casa ta îndemnându-te să visezi la aromele florale ale acesteia.

Cum? Prezentându-ți 3 parfumuri florale pe care ai putea să ți le cumperi așa încât, parfumându-te cu ele în anotimpul rece să aduci în acest fel un strop de căldură în viața ta. Sper să-ți placă propunerile mele. Două dintre ele sunt parfumuri pe care nici eu nu le am încă dar intenționez să mi le cumpăr cât de curând deoarece sunt pe gustul meu.parfumuri florale

Al treilea, o să vezi mai jos care, îl am deja cumpărat încă din iarna trecută. Este un parfum care îmi place foarte mult. Nu este foarte puternic însă miroase extraordinar de frumos, de elegant, de senzual.

1.Prima propunere pe care ți-o fac este Kenzo Flower by Kenzo care are la notele sale de inimă atât suava aromă de violetă cât și pe cea e iasomie. Notele de vârf ale acestuia sunt o combinație de coacăze negre și trandafir bulgăresc la care se adaugă păducel și mandarină. Baza acestuia este formată din arome de vanilie, mosc și tămâie.

Kenzoo Flower by Kenzo a fost creat în anul 2000 și întruchipează frumuseţea şi unicitatea florii de mac. Este potrivit pentru femeile romantice, care iubesc echilibrul dar caută, în același timp și lucruri neobișnuite, originale.

kenzo flower by kenzo

 

Apa de parfum pentru femei Yves Saint Laurent Mon Paris Floral este o combinație senzuală dintre aromele fine ale moscului, ale celor hipnotice de ciumăfaie și intensitatea aromelor de patchiuli. Parfumul, lansat in 2019 și conceput pentru femeilie care visează să se îndrăgostească este din categoria floral-fructat dar avand o baza chypre.

Notele sale de vârf alcătuiesc împreună un cocktail aromat de piersici dulci, zmeură, pere zemoase și bergamotă proaspătă. Inima acestuia este însă pur florală și e formată dintr-o combinație de bujor alb, magnolie, flori de portocal și iasomie arabă. Acestea se resimt la câteva minute după ce notele de vârf dispar și au o persistență de 2-3 ore.

La baza parfumului sau aromele senzuale de mosc alb combinate cu cele intense de patchiuli și cashmeran. Notele de bază sunt ultimele care își fac apariția olfactiv, de multe ori având și cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.

Povestea parfumului este una interesantă. Prin compoziția sa acesta se adresează amanților pasionali care trăiesc din plin și iubesc necondiționat. Aromele lui invită la relaxare dar și la pierderea inhibițiilor.

Sticluța care-l conține are un desing elegant având o fundă neagră dantelată, înfășurată în jurul gâtului, fiind inspirată de cravata emblematică din stilul edgy couture care reprezintă brandul Yves Saint Laurent.

mon paris

3.Apa de parfum Paco Rabanne Olympéa este creată cu intenția de a invita femeile să-și conștientizeze puterea și să se transforme în zeițe unice și fermecătoare. Este un parfum din categoria floral-oriental, fresh și intens în același timp. Corespondentul acestuia în varianta bărbătească este Paco Rabane Invictus.

Notele de vârf ale apei de parfum Paco Rabanne Olympéa sunt fresh si combină mandarina verde cu iasomia acvatică și crinul alb de ghimbir. Inima compoziției este din vanilie sărată iar baza este o combinație senzuală din lemn de cașmir și ambră veritabilă

Designul sticlei în care este parfumul face aluzie la cununa de lauri, simbol de sute de ani al victoriei iar conceptul acestuia este al artistului Marc Ange, originar din Roma. Sursele de inspirație pentru acest parfum care face parte din grupa parfumurilor oriental-florale sunt spiritul atletic, compeția și victoria, așa cum puteți probabil deja bănui.

olympea

4 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.