parfumuri lancôme

3 parfumuri Lancôme pe care le-am testat

3 parfumuri Lancôme pe care le-am testat

Că sunt mare iubitoare de parfumuri știți deja pentru că v-am tot vorbit de-a lungul timpului despre un parfum preferat sau un parfum testat sau chiar din cele pe care mi le-am cumpărat. Așa că nu o să vă mire că astăzi m-am gândit să mai scriu un articole despre 3 parfumuri Lancôme pe care le-am testat.

Din cele 3 parfumuri despre care o să vă vorbesc astăzi, despre care o să vă spun ce arome conțin dar și cum mi s-au părut mie, doar unul singur îl am în colecția mea și anume celebrul Idole. Mi-a plăcut atât de mult încât nu am rezistat tentației de a mi-l cumpăra.

parfumuri lancôme

Acum să nu înțelegeți că celelalte parfumuri testate nu sunt și ele faine ci doar că în ce privește Idole pot spune că a fost un fel de dragoste la prima vedere. Celelalte două, La vie est belle si La Nuit Tresor mi s-au părut cam prea puternice pentru ceea ce mi se potrivește mie însă clar, sunt parfumuri deosebite, de calitate. O să vi le descriu pe scurt în continuare.

1.Lancôme Idôle este, așa cum am spus, preferatul meu din parfumurile brandului Lancôme. Este un parfum floral curat, cu note chypre, potrivit pentru femeile care doresc să se simtă cât mai sigure pe sine și cât mai feminine. Are un flacon unic, ultra subțire care încape confortabil în palmă.

Prima dată, atunci când îl miroși vei face cunoștință cu o adiere îmbietoare și înviorătoare de bergamotă, îndulcită ușor de aroma unor pere suculente. În ce privește notele de inimă, acestea parcă înfloresc ca un buchet de trandafiri turcești, trandafiri de mai și flori de iasomie indiană. Notele de bază, cele care persistă cel mai mult sunt alcătuite din lemn de cedru, vanilie și frunze de paciuli.

2.Aroma exclusiv feminină a parfumului Lancôme La Vie Est Belle, a fost creată pentru a le aduce tuturor zâmbetul pe buze. Lansat în anul 2012, acesta este creația unui trio de maeștri parfumieri francezi, în frunte cu Dominique Ropion. Totuși versiunea originală a fost lansată în anul 1949, în cea de acum fiind modificată forma flaconului. Acum aceasta sugerează un zâmbet transpus în linii de cristal.

Este un parfum potrivit pentru întreaga zi și a fost conceput pentru femeia care are încredere în sine, care își trăiește viața după propriile reguli și are libertatea de a alege propria cale spre fericire. Este inclus în categoria parfumurilor dulci, sofisticate, un amestec de flori și fructe.

La bază are o combinație de arome din boabe rare de tonka, praline delicioase, paciuli exotic și vanilie gurmanda. Notele de mijloc sunt alcătuite din tonuri de iris, combinate cu iasomia mătăsoasă și fermecătoarele flori de portocal. La vârf găsim o combinație formată din suculente de coacăze negre și delicioasele pere dulci.

3. Lancôme La Nuit Trésor este un parfum puternic, intens și profund senzual. Accentele sale lemnoase și orientale fac din el un parfum gurmand potrivit pentru femeile care cred și acum în povești de dragoste. Este conceput a fi un parfum pentru purtat seara la ocazii speciale.

Flaconul acestuia este unul pur și simplu fascinant având o formă cu multe fațete care reflectă lumina, sugerând un misterios diamant negru. În plus, flaconul este decorat și cu un mic trandafir negru, ceea ce îi oferă o notă de eleganță în plus.

Compoziția sa este formată din trandafir negru ca notă de vârf, vanilie și orhidee la mijloc iar la bază are o combinație de litchi chinensis, praline, papyrus și tămâie.

Cum spuneam, primul parfum este ceva mai puțin puternic, nu iese așa mult în evidentă ca celelalte două. Asta nu înseamnă că nu ține în timp ci că are o combinație de arome mai suave. Așa cum puteți observa celelalte două sunt mai mult parfumuri din categoria celor orientale iar un parfum oriental, clar e unul care poate fi purtat de femei cu personalite, puternice, sigure pe ele și care preferă tocmai acest gen de parfum.

Din descrierea făcută, vouă, care dintre ele 3 parfumuri credeți că vi s-ar potrivi?

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.