3 parfumuri pentru el

3 parfumuri pentru el sau ea pe care ți le recomand

3 parfumuri pentru el sau ea pe care ți le recomand

Astăzi o să vă povestesc despre trei parfumuri pe care eu l-am luat de la Notino și care m-au surprins plăcut trecând cu brio de cel mai greu test pe care-l poate trece un produs, indiferent de ce tip de produs este vorba. Mă refer la ”testul consumatorului” (eu și soția mea, în cazul de față) pentru că el până la urmă dă „nota” finală, indiferent dacă e vorba de o mașină, un televizor, o pereche de blugi sau… un parfum.

De multe ori, mai ales tinerele familii, aleg să folosească produse cosmetice unisex, nu doar pentru că este vorba și de o economie de bani, dar și pentru că se potrivesc destul de bine amândurora. Săpunurile sunt cel mai banal exemplu de produse cosmetice unisex, deși există și săpunuri special create doar pentru femei sau doar pentru bărbați.

parfumuri pentru el

Când vine vorba despre parfumuri însă, pentru cei ce doresc să creeze un parfum unisex, provocarea este destul de dificilă, deoarece trebuie alese ingrediente care se potrivesc ambelor sexe, fără nici un compromis. Noi am testat 2 parfumuri unisex pe care vi le recomand în cele ce urmează și, da, recunosc, am adăugat pe lista de recomandări și parfumul meu preferat pe care l-am primit cadou de la soția mea. Pot zice că a trecut testul ambilor, nu?

1. Primul parfum deosebit despre care vă spun aici este Calvin Klein CK ONE, un ”eau de toilette” unisex care chiar a revoluționat industria de profil. Iar despre testul timpului, ce putem să mai spunem, de vreme ce acest parfum a fost creat în 1994! Unui parfum unisex i se potrivește cel mai bine tipul fresh, proaspăt adică, iar CK One este un parfum fresh, potrivit pentru utilizare zilnică, mai ales că este o apă de toaletă.

Notele de vârf cuprind mandarine, papaia, bergamotă și lămâie. Dintre acestea poate doar papaia să fie ceva mai „feminină”, celelalte arome fiind potrivite perfect și pentru femei, dar și pentru bărbați. La mijloc avem violete, iasomie, lăcrămioare și trandafiri, dar și nucșoară, arome perfecte pentru ambii tineri dintr-un cuplu.

Notele de bază sunt de ambră, cedru și mosc, ușor masculine, dar potrivit și femeilor energice. De fapt acest parfum s-a dorit a fi pentru cei cu spirit liber, iar succesul a fost atât de mare încât a ajuns să fie dorit de bărbați și ca apă după bărbierit, în timp ce femeile îl apreciază pentru ținutele de stradă sau de „purtat” la muncă.

2. Al doilea parfum pe care-l am ca „subiect” în articolul de azi este tot unisex, dar parcă un pic mai „înclinat” spre publicul masculin al consumatorilor, sau spre latura masculină dintr-o femeie. Karl Lagerfeld Kapsule Light este parfumul despre care vă spun câte ceva aici și este potrivit zilelor însorite de vară, sau din prima parte a toamnei. De ce? Pentru că este un parfum proaspăt-condimentat.

Notele de vârf sunt de la portocala amară, în vreme ce notele de mijloc sunt de iasomie exotică și nucșoară iute. În fine, baza este alcătuită din mosc și cuișoare. Este un parfum cu o „personalitate” puternică, ca și cei cărora li se adresează. Este un parfum de genul ori îți place, ori nu, fără compromisuri, pentru oameni deciși. Este destul de picant și persistent pe piele, dar tocmai reacțiile specifice ale acesteia îl fac unisex, potrivit deci și pentru bărbați, dar și pentru femei.

3. Cel de-al treilea parfum din lista de azi este adresat doar bărbaților și are și un nume pe măsură: Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme Le Parfum. Este un parfum oriental, plin de acorduri senzuale. Se potrivește serilor și nopților pline de mister, fie că e vorba de o întâlnire de afaceri sau de una amoroasă.

Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme Le Parfum are ca note de vârf bergamota înviorătoare, condimentată discret cu piper și anason stelat. Notele de inimă conțin labdanum și mosc, completate de lavandă amețitoare și de tonuri de fructe suculente. Baza are paciuli exotic și vanilie, cu o nuanță lemnoasă de vetiver. Lansat în 2010, parfumul continuă să farmece, iar recipientul din sticlă neagră îi dă un aspect și o eleganță aparte, desăvârșită. Este la urma urmei un Yves Saint Laurent!

Fiecare din parfumurile prezentate are o poveste aparte și o personalitate pe măsura numelor pe care le poartă. Fiecare o să vă încânte. Eu personal sunt fericitul posesor al tuturor celor trei, deci sunt triplu-încântat! La fel și soția mea.

În cazul în care prezentarea mea v-a făcut curioși și ați vrea să cumpărați unul dintre ele, acum aveți ocazia să o faceți pentru că le puteți comanda de pe Notino.ro, până pe 13 septembrie, le prețuri reduse cu 10% respectiv 20%! Reducerea se aplică automat în coșul de cumpărături și este valabilă pentru mai multe branduri selectate ca bestseller.

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.