parfumuri potrivite femei seducătoare

3 parfumuri potrivite pentru femeile care vor să seducă

3 parfumuri potrivite pentru femeile care vor să seducă

Orice femeie își dorește la un moment dat să fie seducătoare, adică să îmbrace o ținută provocatoare, care să-i scoată în evidență corpul și senzualitatea. Dacă ea este la o petrecere, poate alege să danseze cu mișcări lascive sau unduitoare, iar dacă este la o întrunire poate fi și elegantă și seducătoare în același timp.

Dar de ce ar vrea o femeie să fie seducătoare sau sexy? Excludem din start ideea că ea trăiește din a-și expune corpul ca să obțină direct foloase din asta și ne concentrăm asupra altor motive. Ea poate să încerce să atragă atenția cuiva anume dintre bărbații prezenți acolo, fie că îl cunoaște deja, fie că nu. Sau ea poate că vrea să atragă atenția unui bărbat a cărui identitate încă nu a stabilit-o precis.parfumuri potrivite femei seducătoare

Mai există și cazul în care nu vrea să atragă atenția nimănui, ci alege să fie seducătoare doar așa, pentru propria ei stimă de sine, ca să-și crească încrederea. Sau poate că dorește să fie frumoasă doar pentru soțul sau iubitul ei, atrăgând în același timp privirile altor bărbați și invidia celorlalte femei.

Dar, indiferent de motive sau de ținuta sexy aleasă, un anume accesoriu nu trebuie nicidecum uitat și nu va fi uitat nici de bărbați: parfumul. O să vă dau în continuare niște idei de parfumuri pe care o femeie sexy ar trebui să le „îmbrace”, pentru ca imaginea ei să fie perfectă și triumful total. Aceste parfumuri pot fi și niște cadouri perfecte în cazul în care aveți alături o astfel de femeie.

3 parfumuri potrivite pentru femeile care vor să seducă

1.Un prim parfum asupra căruia m-am oprit, este de la Hugo Boss, mai ales că a fost creat și inspirat de micuța rochie neagră (little black dress). Hugo Boss Nuit, este un parfum seducător, ideal pentru seară și ocazii deosebite. Este un parfum floral senzual, cu note de vârf piersică și aldehide, un mijloc de flori albe, iasomie și violete și în fine, cu baza din mușchi și lemn de santal. Chiar sticluța parfumului sugerează imaginea unei micuțe rochii negre, fiind în același timp foarte ușor de luat oriunde într-o poșetă, în varianta de capacitate mică (de 30 mililitri).

2.Un alt parfum care nu poate lipsi din „arsenalul” unei femei sexy este Calvin Klein Euphoria, parfum cunoscut pe toate meridianele lumii și vândut atât în occident cât și în orient. De ce? Pentru că este potrivit pentru o femeie energică și încrezătoare în propria ei forță și frumusețe.

Notele de vârf de rodie, de mijloc de lotus și orhidee și baza mahon, chihlimbar, violete și mosc, plasează acest parfum în categoria floral-orientale. Iar o femeie sexy, care să sugereze mister odată cu apariția ei, nu poate fi decât și „florală” și „orientală”.

calvin klein euphoria

3.În fine, dar nu în cele din urmă, parfumul care mi-a atras atenția și pe care-l recomand femeilor ce se vor sexy, dar și îndrăznețe, un parfum pentru „rebelele” care nu acceptă orice cu ușurință și care vor să trăiască doar după propriile lor reguli, este Marc Jacobs Decadence .

Este un parfum lansat în anul 2015 din categoria oriental-lemnoase, cu vârful din iris, prună și șofran, cu mijlocul de trandafir bulgăresc, stânjenel și jasmine arab și cu baza papirus, chihlimbar și vetiver. Trebuie să recunosc faptul că atunci când am citit compoziția, pentru o clipă m-am gândit că este apropiată de cea a unui parfum bărbătesc, dacă nu ar fi trandafirul și irisul, dar apoi am realizat că tocmai aici stă magia acestui parfum, destinat femeilor puternice.

În final, le recomand femeilor care vor să fie sexy, puternice și seducătoare, să fie atente nu doar la rochie, pantofi, bijuterii și parfum, ci și la propria lor inteligență, să o cultive și să o dezvăluie bărbatului ales!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.