Relația ideală înseamnă iubire adevărată
Free image from pixabay

3 semne CLARE că relația voastră este una de lungă durată!

Ești într-o relație de ceva vreme, însă nu știi la ce nivel vă situați? Te întrebi dacă legătura voastră va rezista în timp? Ei bine, există câteva semne clare care îți arată cât de implicat este partenerul tău și ce șanse sunt să rămâneți împreună pe termen lung, ce șanse sunt ca relația voastră să dureze. Vezi, în continuare, care sunt acestea!

Iată 3 semne evidente că relația voastră va rezista în timp!

1. Locuiți deja împreună

În cazul în care ați făcut deja pasul de a vă fi mutat împreună, este un semn evident că intențiile voastre sunt serioase. Dacă locuiți în aceeași casă, înseamnă că scopurile voastre sunt comune și că vă doriți să vă petreceți tot timpul unul în compania celuilalt. De asemenea, dacă partenerul își ia în serios rolul, acesta te va ajuta la treburile casnice și îl vei vedea, în mod frecvent, făcând reparații și amenajări. De exemplu, va intra pe Nicometaltub.ro și va comanda produsele necesare, va încerca frecvent să îmbunătățească starea apartamentului și se va implica total, în acest sens. Așadar, dacă observi aceste lucruri, este clar că relația voastră este una cu adevărat serioasă!

Relația de iubire
Free image from pixabay

2. Partenerul își arată în mod constant afecțiunea

Dacă iubitul tău își exprima mereu sentimentele față de tine, înseamnă că acesta are intenții serioase. Gesturile de iubire și surprizele plăcute îți arată că partenerul își dorește să construiască o relație pe termen lung și, mai mult, vrea ca tu să știi acest lucru. De exemplu, dacă va intra pe site și te va surprinde cu acel rucsac pe care știe că ți-l dorești de multă vreme, trebuie să știi că are intenții bune, pe termen lung, și vrea să te facă fericită. De aceea, ai grijă ca și tu, la rândul tău, să îți exprimi în mod deschis sentimentele și să îl asiguri că vă aflați pe aceeași lungime de undă!

Relația fericită se vede imediat
Free image from pixabay

3. Aveți planuri comune și vă susțineți reciproc

O relație de lungă durată are la bază planuri comune de viitor. Dacă voi doi aveți intenții asemănătoare, legătura va deveni din ce în ce mai strânsă. De asemenea, dacă partenerul te susține întotdeauna cu privire la visurile și realizările tale, incurajându-te în mod constant să obții rezultatele pe care ți le dorești, înseamnă că este persoana potrivită alături de care să îți petreci tot timpul!

Relația ideală înseamnă iubire adevărată
Free image from pixabay

Acestea fiind spuse, cele de mai sus sunt semne clare că relația voastră are un real potențial pentru un viitor frumos, petrecut împreună!

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

5 comentarii publicate

  1. Subscriu! Sunt o norocoasa 🙂 . In ceea ce priveste afectiunea, recunosc ca eu sunt mai zurlie si o fac si in public nu doar acasa. El a fost o fire mai inchisa dar de cand este cu mine s-a schimbat 😉 . Afectiunea si-o arata si in public chiar daca sunt gesturi marunte: sarut pe frunte, pe nas, o mangaiere etc. Cum am spus: eu sunt mai zurlie 😛

  2. Valeu. Noi locuim impreuna, dar partenerul meu nu-si arata afectiunea prea des si nici nu avem planuri comune :)) Sper ca dupa 12 ani nu mai poate spune cineva nu avem relatie de lunga durata. 🙂 Bine, recunosc, la ultima parte, aia cu sustinrea, am exagerat. Noi chiar facem asta.

  3. Pai ce sa spun…. locuim de 13 ani impreuna si suntem casatoriti de 7. Tocmai m-a surprins cu o cana inscriptionata cu logo-ul preferatului meu desi nu era nicio ocazie si chiar avem multe in comun, iar unde nu avem ceva in comun ne completam. Sunt norocoasa, nu-i asa? Si el la fel ca ma are pe mine. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.