set cu genți

3 tipuri de genți pe care mi-aș dori să le am

3 tipuri de genți pe care mi-aș dori să le am

Anul trecut am fost invitată să particip la un eveniment în București care ținea de blogging-ul culinar și care se desfășura într-un cadrul foarte elegant. Adică la un restaurant de 5 stele, ca să fiu mai clară.

Am fost foarte entuziasmată la gândul că mă voi duce dar am, intrat imediat în panică atunci când mi-am dat seama că pentru asta trebuie și o vestimentație adecvată.

Noroc cu internetul și cu magazinele online că acum poți vedea ce se mai poartă, ce e nou, ce e în trend. Și evident, poți și comanda produsele care îți plac direct de acolo.tipuri de genți

Făcându-mi cu această ocazie inventarul genților pe care le am, mi-am dat seamă că sunt câteva modele care îmi lipsesc din garderobă și pe care mi-am propus să le am cât de curând.

3 tipuri de genți pe care mi-aș dori să le am

Am aflat că se poartă geanta tip clutch. Și cum nu am așa ceva m-am apucat să caut pe internet să văd ce prețuri sunt și de unde aș putea să îmi cumpăr și eu. Astfel am descoperit pe Rosegal o grămadă de genți faine printre care și modernele ”clutch bags” care nu sunt altceva decât un fel de „geantă plic”.

La categoria clutch bags de la Rosegal am găsit chiar și acel set de genți de culoare grena pe care îl vedeți în imaginea de la început și care conține și un clutch. Așa un set mi-ar fi prins și mie bine atunci, dar din păcate, dacă l-aș fi comandat mi-ar fi ajuns prea târziu.

Tot moderne sunt și se poartă foarte mult gențile tip rucsac. Poate că nu pare un model potrivit pentru orice vârstă dar mie una îmi place. Și apoi, doar nu stau cu buletinul la vedere. Așa că, de ce să nu am și eu o geantă tip rucsac dacă tot îmi place. Ca să nu mai zic că un rucsac este foarte practic și comod mai ales când ai un copil după tine și trebuie să te îmbraci mai mult sport că să alergi după și pentru el.

Am găsit tot la Rosegal mai multe modele de geanta tip rucsac, iar una o puteți vedea în imaginea de mai jos; mie una îmi place cum arată. geantă tip rucsacUn alt tip de geantă care mi-ar plăcea să îl am este cel care are un volum mare și care se poartă pe umăr, adică genul de shopping bag. Și am găsit tot la Rosegal ceva drăgut dintr-un material brodat. Mi se pare geanta potrivită pentru vară, atât prin modelul ei cât și prin culoarea deschisă. E perfectă să îți pui de toate în ea, de la sticla de apă pentru cel mic la gentuța pentru cosmetice (poți cumpăra una de aici) sau cartea pe care o citești.

geantă de umărVouă ce fel de genți vă plac sau vă lipsesc din garderobă și ați vrea să vi le cumpărați?

 

3 comentarii publicate

  1. Imi plac multe tipuri de genti: am genti negre, practice, de diferite marimi dar si genti pentru rochii, imi plac mai ales nuantele bordeaux sau visinii, dar si bleu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.