rochii roz

4 rochii roz pentru o domnișoară de onoare elegantă

4 rochii roz pentru o domnișoară de onoare elegantă

Am mai scris despre domnișoarele de onoare, care uneori pe nedrept sunt ignorate la o nuntă, deși au și ele rolul lor important. Pe undeva este firesc și normal ca mireasa să atragă toate privirile, pentru că ea este vedeta ceremoniilor și a petrecerii. Dar să nu uităm că mireasa este deja… luată! Iar dacă este luată, prezintă doar interesul de a fi privită și admirată de toți și gata… pentru că este deja măritată.

Domnișoarele de onoare sunt însă cele care pot și vor să fie cucerite, să devină și ele mirese și soții într-o bună zi. De aceea și ele trebuie să strălucească, dar într-un mod mai discret, mai subtil, ca să nu eclipseze mireasa și să nu o supere. Ele trebuie să atragă privirile și să stârnească interesul eventualilor pretendenți, dar să „afișeze” în același timp și imaginea unor fete speciale, care vor deveni într-o zi soții de nădejde.rochii roz

Având în vedere cele spuse mai sus, este de înțeles de ce este atât de dificil să creezi rochii pentru domnișoarele de onoare. Desigur că o domnișoară de onoare se poate îmbrăca și mai nonconformist, dar în ultima vreme din ce în ce mai mult și pe la noi, căci în alte țări tradiția este mult mai veche, domnișoarele de onoare se îmbracă în rochii deosebit de frumoase, create special pentru ele.

Nici nu este de mirare prin urmare că apărut și site-uri/magazine virtuale special destinate domnișoarelor de onoare, locuri de unde acestea pot să își aleagă rochiile mult visate sau măcar să se inspire pentru a-și face la comandă ceea ce doresc.

Eu am ales spre exemplificare 4 rochii roz, pentru că rozul mi se pare diafan și potrivit pentru o ținută elegantă destinată unei domnișoare de onoare.

1.Iată în poza de mai jos, o rochie roz pe cât de simplă, pe atât de frumoasă, din șifon fluid, denumită Adina Spaghetti Straps Bridesmaid Dress. Eu am găsit rochia pe un site din afară care am văzut ca este apreciat de clienți. Dacă dai search dupa ”aw bridal Review” ai să vezi și tu ca este foarte apreciat.

Rochia are un croi în „A” și lungimea până la glezne. Partea superioară are aspectul unei bluze, care-i dă un aspect de lejeritate iar producătorii oferă clienților mai multe culori la alegere. Dacă întri pe AW Bridal® USA o să vezi cât de multe culori poți alege. Cu o astfel de rochie o domnișoară de onoare nu poate da greș niciodată!

rochie lunga roz

2.Cu umerii goi, numai bună dacă este vară (căci majoritatea nunților se fac vara), cu linii fluide și cu o tăietură îndrăzneață pe un picior, următoarea rochie, cea din poza de mai jos, se remarcă prin eleganță, așa cum elegante trebuie să fie și domnișoarele de onoare. Este o rochie de asemenea lungă până în pământ, care pune în evidență talia și silueta unei tinere frumoase. Eu am găsit-o pe un alt site, Allure Bridal®.

rochie roz lunga

3.Cum spuneam, majoritatea rochiilor pentru domnișoarele de onoare sunt lungi, așa cum sunt și cele de pe Dessy Group. Dar eu am ales să exemplific în articol și cu modele de rochii care au alte lungimi. O rochie până la nivelul genunchilor, care-i conferă purtătoarei o aură de feminitate ce nu poate să treacă neobservată.

Din mătase, cu decolteu în „V” și și partea de jos într-un croi cloș, mai scurt în față și mai lung în spate, rochia este una de vis pentru o fată care dorește să fie aleasă de „prințul” mult visat. De pe site am aflat că există mai multe mărimi disponibile și de asemenea mai multe lungimi.

 

rochie roz de la dressy

 

4. Dacă ești domnișoară de onoare și îți place Grecia ca destinație turistică, poți dovedi asta și printr-o rochie de la AW dresses for Bridesmaids UK care amintește de stilul doric, folosit de grecii antici pentru unele dintre coloanele templelor lor. Este ușor peste linia genunchilor ca lungime iar forma de clepsidră vine perfect pe corpul unei femei, fără să fie o rochie mulată. Pentru că este una lejeră îi va permite celei ce o poartă să se simtă confortabil pe tot parcursul petrecerii.

rochie roz

Vouă care rochii vă plac sau ce model v-ar plăcea să purtați dacă ar fi acum să vă alegeți rochia pentru domnișoară de onoare? Dacă nu este nici una dintre cele prezentate, nu e nici o problemă, veți găsi cu sutele pe site-urile de prezentare, așa că spor la privit și la căutat!

6 comentarii publicate

  1. nu ma poto hotari care dintre aceste rochii de domnisoara de onoare imi place mai mult. Norocul meu ca, la 35 de ani, sigur nu ma mai solicita nimeni pe un astfel de post, deci nu voi avea nevoie de tinuta adecvata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.