tipuri de genți

4 tipuri de genți pe care ar trebui să le aibă orice femeie

4 tipuri de genți pe care ar trebui să le aiba orice femeie

În garderoba oricărei femei trebuie să existe și genți/poșete. Fără ele nu se poate, pentru că gențile sunt un accesoriu de care femeile nu se pot dispensa. Pasiunea, sau am putea spune chiar obsesia, femeilor pentru genți își are rădăcinile în străfundurile lor psihologice: o geantă vine să „completeze” cu ce are în ea nevoia femeii de siguranță.

Este același resort psihologic care le face pe femei să vorbească mult, deoarece ele simt mereu nevoia de confirmare și reconfirmare a ceea ce spun sau ce fac. Iată de ce și într-o relație, cu soțul sau prietenul intim, femeia simte mereu nevoia să i se spună că este frumoasă, că este iubită, că este specială.genți

V-ați „prins” acum? Relația unei femei cu gențile ei este una specială, de afecțiune chiar. Iar voi bărbații, dacă vreți să impresionați o femeie, lăudați-i și gențile pe care le are…

Așadar, ce genți nu ar trebui să lipsească unei femei? Pentru că nu trebuie să vă faceți iluzii că o femeie se poate limita o singură geantă universală, bună la toate. Așadar…

1.O singură privire pe un site dedicat cumpărăturilor online ne poate confirma că poșetele sau gențile office sunt printre cele mai căutate și cumpărate dintr-un motiv mai mult decât evident: orice femeie care merge la serviciu are nevoie de o geantă pentru mers la serviciu. Dacă această geantă se mai poate folosi și la altceva, cu atât mai bine. În ea trebuie să încapă multe lucruri utile și o putem vedea mai peste tot la femeile pe care le întâlnim zilnic.

geantă crossbody

2.Gențile de tip crossbody sunt acum printre cele mai apreciate pentru frumusețea și comoditatea lor în purtare. Sunt acele genți care au o curea lungă și se poartă pe umăr, dar dintr-o parte în alta (adică geanta stă în zona opusă umărului care ține cureaua). Astfel femeia e sigură că geanta nu poate să-i cadă, cum ar fi în cazul celor purtate pe un singur umăr cu geanta de aceeași parte. Aceste genți se pot lua desigur și la muncă, dar ele sunt preferate mai ales în ieșirile în oraș, în sesiunile de shopping sau de către turiste. Ai libertate de mișcare și ambele mâini libere, deși unele genți de acest tip au și mâner pentru a fi ținute la nevoie cu o mână.

3.Poșetele plic sunt niște „mini-poșete” în fond, numai bune de luat la o petrecere, la o serată, la o ieșire la restaurant etc. Fiind micuțe, în ele se poate lua „esențialul”, adică un portofel, rujul și fondul de ten, dar care femeie se poate limita doar la acestea? Nici nu vă puteți imagina câte lucruri pot să încapă într-o poșetă plic, care este un paradox al geometriei în spațiu: mult mai mare pe dinăuntru decât pe dinafară…

4. Dacă tot am pomenit despre turiste ceva mai sus, iată că din turism creatorii de modă, de genți în cazul nostru, au preluat rucsacul, pe care l-au adaptat și transformat în geanta rucsac, o minunăție după mine. Foarte utile și comode la purtat se pot lua oriunde și sunt și foarte încăpătoare (nu că o poșetă plic nu ar fi…). Pentru femeia modernă și activă, îmbrăcată comod pentru deplasare, geanta rucsac este accesoriul perfect.

rucsac

Mai există multe alte tipuri de genți, dar eu mă opresc aici pentru că am vrut să vă dau doar niște idei despre gențile care nu ar trebui să lipsească. Vouă care tipuri vă plac?

2 comentarii publicate

  1. eu sunt fana genti postas sau crossbody. Mi se par cele mai practice. O pun pe dupa gat si nu trebuie sa ii port de grija pentru ca aluneca dupa umar. Eu am vreo 4-5 genti de genul asta si mi-as mai cumpara. In schimb, genti office nu am deloc. Nu e stilul meu.

    • Office aveam candva, pe cand lucram. Acum mai degraba, ca si tine, crossbody sau cele gen rucsac. Mai nou am dat de ”gustul” gentii tip shopper :)) Tot sa fie, fara numar, fara numar.. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.