patura matlasata
Imagine preluată site Somnia

5 lucruri pe care trebuie să le cumpăr neapărat în toamna aceasta

5 lucruri pe care trebuie să le cumpăr neapărat în toamna aceasta

Nu știu cum obișnuiți voi să procedați, dar eu …îmi cam fac de cap când sunt copiii la școală. Bine, nu cum făceau “Mame bune și nebune”, dar pe undeva pe acolo.

E drept că anul acesta e un pic dificil pentru că dimineață e Daria acasă, iar Andrei la școală, apoi fac schimb și Andrei e acasă, iar Daria la școală. Nu prea am scăpare la cumpărături!

Imagine preluată site Somnia

Ce mă fac?!? Să zic și eu ca țăranii…să-i dea sănătate celui care a inventat internetul și mai ales magazinele online! Vă spun mai jos ce vreau să cumpăr…în maaarreee liniște!

(pst! problema e că Daria e abonată la blogul meu așa că…să vedem cât rezistă secretul meu)

1.cuverturi pat

Dând căutare pe net după cuvinte cheie de genul cuverturi pat, cuverturi de pat, cuverturi, cuverturi pat dormitor, cuverturi de pat ieftine, cuverturi de pat la preturi atractive e imposibil să nu găsești tot ce vrei și ce nu vrei. De ce caut eu cuverturi? Simplu! Povesteam zilele trecute cum e mai ieftin să schimbi imaginea unei camere…decorațiuni ori zugrăvit? Eu prefer decorațiunile. Mi se pare mai ieftin și mai rapid. Plus că nu depind de nimeni să fac acele schimbări…bine, depind de portofel, dar asta e altă chestiune! În categoria accesorii intră (din punctul meu de vedere) și cuverturile.

Momentan, aș avea nevoie de 3 cuverturi, pentru fiecare dormitor. Nu intenționez să schimb complet imaginile camerelor, ci doar să aduc câteva îmbunătățiri. Spre exemplu, la noi în cameră aș alege o cuvertură simplă, cu câțiva trandafiri pe ea pentru a fi o conexiune cu stickerul decorativ de deasupra patului. La Daria, sigur ar fi vorba de ceva roz. Iar la Andrei de ceva albastru (deși în ultima vreme ne-a înnebunit cu roșu, sigur nu ar vrea o cuvertură roșie).

Acum parcă îmi pare rău că nu am ales culori clasice în camere ca să se încadreze cu modelele de cuverturi care mi-au atras atenția. E drept că, acest model spre exemplu, s-ar încadra perfect la Daria în cameră 😀

2.perne decorative

La Daria și Andrei sunt perne decorative, e drept că la ea mai mult decât la el. Deh, apanajul feminin…ce să-i fac??! Aș mai lua…dar tot la Daria în cameră. De data aceasta ar fi vorba despre perne care să îi placă ei. A crescut, iar pernele din camera ei sunt mai degrabă de când era mai mică. Nu cred că mai vrea perne cu desene pe ele, ci mai degrabă ceva simplu, o singura culoare…

Nu știu cum sunteți voi, dar eu…când mă gândesc la perne…îmi apare o întrebare în minte…

3.umbrele de mărimi și culori diferite

Avem 5 umbrele în clipa de față…dar…soțul meu are obiceiul să piardă umbrele în fiecare toamnă și primăvară. Nu înțelegeți greșit! Nu folosește umbrele decât în caz de forță majoră…a se înțelege cam așa…eu îi dau (forțat) o umbrelă dacă se duce să îi ia pe copii de la școală. El o ia…o pune în portbagaj…acolo rămâne. Uităm de ea…după (să zicem) o lună, ne aducem aminte…căutăm umbrela…ia-o de unde nu-i! Dispare! Așa cum dispar șosetele unora! Deci….până în noiembrie, presimt că rămânem cu 2, maxim 3 umbrele!

4.forme de prăjituri

Nu știu cum e la voi, dar la noi toamna înseamnă că în casă miroase a prăjituri și a zahăr…Ne luăm la întrecere cu fabrica de lângă noi 🙂 ))) Am forme multe, dar mereu găsesc ceva interesant care îmi atrage atenția, care cred eu că le-ar fi pe plac (ar fi o surpriză pentru copii)…ce să fac? Nu mă pot abține! Unele femei cumpără pantofi, eu cumpăr forme de prăjituri!

5.cutii de depozitare

Eh, asta e mai veche! De circa doi ani, tot “ameninț” acasă că voi cumpăra cel puțin 10 cutii mari de depozitare ca să strâng jucăriile (aruncate, părăsite) de la etaj. De data aceasta chiar vreau să le strângem (nu că nu aș fi vrut și în alți ani, dar anul acesta am un motiv în plus) și să le depozităm în siguranță în cutii.

Am observat că iarna chiar nu urcăm la etaj așa că am decis să oprim căldura la acel nivel. Ca să evităm să se deterioreze jucăriile copiilor, ar trebui să le depozităm în cutii. Acum înțelegeți ce e musai să cumpăr (o dată pentru totdeauna) acele cutii?

Voi ce cumpărături (urgente) trebuie să faceți în toamna aceasta?

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

13 comentarii publicate

  1. Formele de prajituri nu sunt niciodata destule si sunt in listaiar in loc de cuverturi mai vreau doua lenjerii si pijamale mai grosute, de iarna.

    • Un timp si noi am daruit (hainele si incaltamintea inca le daruim), apoi au dorit sa vanda jucariile in fiecare vara si am profitat sa ii invat ce inseamna buget si cum sa caute produsele dorite pe internet, sa aiba grija la taxa de transport, sa comande de pe acelasi site ca sa imparta taxele etc. Anul acesta au decis ca vor sa pastreze tot ce au si sa le dea copiilor lor atunci cand vor fi parinti.
      Spor la cumparaturi si tie! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.