notino black friday

A început Notino Black Friday! Profită și tu!

Iată că mai sunt doar câteva săptămâni până când vin sărbătorile de iarnă și, odată cu ele începe și perioada aia efervescentă în care gândurile și preocupările noastre sunt legate de ce cadouri de Crăciun facem celor dragi, de cum împodobim bradul de Crăciun sau ce bucate alese punem pe masa festivă de sărbători.

E știut că luna noiembrie aduce cu ea și startul reducerilor. Mai toți comercianții au acum, în această perioadă, reduceri semnificative pentru că începe Black Friday, cunoscută ca ziua marilor reduceri, a marilor ”căderi” de prețuri.

notino black friday

Nu știu cum sunteți voi dar mie îmi place să urmăresc ce reduceri sunt pe diferite site-uri, îmi fac din timp lista cu cadouri pe care să le ofer celor dragi și profit de această perioadă ca să fac cumpărturi care să fie în avantajul meu din punct de vedere al cheltuielilor bugetare. Mă refer aici la bugetul de familie, evident.

Dacă sunteți și voi împătimiți cumpărători de parfumuri și cosmetice trebuie neapărat să vă dau o veste bună: a început Black Friday Notino! Așa că aveți acum posibilitatea să alegeți ce vi se potrivește din ofertele de pe site și să profitați de ele ca să cumpărați cadouri de Black Friday.

Partea frumoasă e că, deși în mod tradițional Black Friday ține doar o zi, la Notino este vorba practic despre o perioadă întreagă de reduceri. Ofertele și promoțiile de Black Friday se schimbă în fiecare săptămână, mai exact, în fiecare zi de luni vor fi alte oferte.

În săptămâna aceasta, adică între 8 și 14 noiembrie poți beneficia de 20% reducere la branduri renumite precum Lancome, Yves Saint Laurent, Mugler, Novellista, Cloe, La roche Posay, Calvin Klein etc. În schimb la alte branduri cum sunt, spre exemplu Lacoste Parfums, Nyx, Neutrogena, Maybelline, Nivea etc, beneficiezi de un procent și mai mare de reducere, mai exact de 30%.

Există chiar și produse cu o reducere de preț mai mare, cum sunt cele de la branduri cum ar fi Garnier, Dove, Mixa, Tony&Guy etc, reducere care este de 40%.

Reține că:

1.toate aceste reduceri promoționale de la Notino Black Friday se pot obține dacă folosești codul black în coșul de cumpărături, după ce ai selectat produsele și le-ai dus acolo.

2.această ofertă despre care ți-am vorbit azi este valabilă în perioada  8.11. – 14.11.2021 și nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

3.Black Friday Notino ține până la finalul lunii noiembrie și, în fiecare zi de luni a săptămânii oferetle se schimbă așa că ar fi bine să verifici de la prima oră ce noi surprize ne oferă Notino în ce privește căderea prețurilor în această perioadă.

Tu ai o listă de cumpărături pregătită pentru această perioadă a anului? Obișnuiești să cumperi cadourile de Crăciun acum sau mai aștepți și le cumperi atunci, aproape de Ajun?

5 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.