Acordeonul cu povesti

In urma cu ceva vreme am participat la o lansare de carte fiind invitata de reprezentantii Editurii Paralela 45. Am mers impreuna cu Daria care a avut ocazia sa socializeze cu alti copii,dar si sa participe pentru prima data in viata ei la o lansare de carte. Am cumparat cartile pentru Andrei gandindu-ma ca sunt prea simple pentru Daria 😀 .

Sa va spun ca cei de la editura au avut dreptate cand au spus la prezentare ca sistemul acesta tip acordeon este specific celor mici care abia deschid ochisorii asupra cartilor? Este o colectie dedicata celor mici si chiar foarte mici as spune eu – daca ar fi dupa mine,aceste carti ar merge si la cei de 1 an,chiar 1 an si jumatate. Se deschid usor,textul este scurt (nu risca sa se plictiseasca) si imaginile sunt reprezentative pentru fiecare poveste in parte. Hartia este laminata,rezistenta in timp (nu stiu daca rezista si la rosul cartilor :)) – asa facea Daria cand era de 1 an – rodea cartile 😀 ). Pe spatele fiecarei carti gasiti un mic puzzle cu imaginile incluse de care s-au aratat interesati ambii pitici 😉

Ei bine,acum vine intrebarea voastra fireasca 😀 : noi la ce le mai folosim din moment ce piticii sunt mai mari si sunt obisnuiti cu povestile ? Ei bine, am ramas uimita cand am vazut ca lui Andrei i-a placut sistemul acesta tip acordeon (desi mai are alte carti in acelasi sistem),dar a fost incantat de puzzle pe care s-a si apucat sa-l numeroteze (asa cum poate el – poti face cate desene vrei cu un marker pentru ca se sterge usor cu un servetel uscat). Dar cealalta parte? Ei bine,Daria a vrut sa-i citeasca lui Andrei asa ca a inceput sa buchiseasca literele :)))

Va recomand cu caldura aceste carti pentru piticii vostri si va spun ca mereu le puteti gasi intrebuintari indiferent de varsta 😉 . A, inca o precizare: cartile din colectie costa 4 ron/bucata 🙂

Despre Antoaneta 2267 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

4 comentarii publicate

  1. Inainte sa le am pe fete am cumparat astfel de carti.Imi aduc aminte ca am crescut cu doua astfel de carti:Animale salbatice si Animale domestice si mi-au marcat copilaria.Cred ca asta emotivul principal pentru care le-am achizitionat pantru fetele mele.Am Capra cu trei iezi si Animale dar cred ca sunt de la o alta editura.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 1,453 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: