produsele bio

Alimentele, suplimentele și produsele bio – mai accesibile, mai eficiente

Alimentele, suplimentele și produsele bio – mai accesibile, mai eficiente

Cu siguranță, o mare parte dintre noi a început acest an cu multă energie și determinare – s-au luat numeroase decizii, s-au făcut planuri și promisiuni, dintre care multe au fost legate de sănătate.

Poate și tu ți-ai propus ca în 2018 sa faci mai multe exerciții fizice, sa practici un sport nou, sa ieși mai mult în natura, sa iți schimbi alimentația, sa începi o dieta anume sau sa slăbești.produsele bio

Și în țara noastră, tot mai mulți oameni încep să privească cu alți ochi produsele naturiste – și sa le includă atât în alimentația de zi cu zi (în diferite rețete sau ca preparate), cât și în diferite tratamente pentru remedierea unor afecțiuni sau boli – tocmai pentru a se simți sau a arata mai bine.

Pana la urma, știm cu toții cât de mult rău ne pot face stresul, substanțele artificiale din mâncare, medicamentele din farmacii sau produsele ultra-rafinate.

Așadar, am adunat în articolul de astăzi o serie de sfaturi și utilizări pentru aceste produse și suplimente bio, pentru întreaga ta familie! Astfel vom înțelege mai bine imensa valoare pe care aceste substanțe sau preparate organice o au și vom putea sa alegem mai corect, în cunoștiință de cauză.

Sper că informațiile de mai jos îți vor fi de folos:

1.Alege suplimente naturale în detrimentul celor sintetice, din marile lanțuri de farmacii. Astfel, corpul tău va recunoaște vitaminele naturale ca și nutrienți și tu vei avea doar de câștigat.

2.Ia în calcul și gama variata de produse alimentare bio și naturale (nu te baza așadar doar pe vitaminele și mineralele sub forma de suplimente). Astăzi găsești o mulțime de ceaiuri bio și naturale, cafea și cicoare, condimente și mirodenii, variate tipuri de faina, fulgi și tarate, gustări dulci ori sărate (sănătoase!), lapte și smântâna vegetala, musli și cereale, sare și îndulcitori, siropuri și sucuri naturale.

3.Pentru proaspetele mămici sau pentru copiii de orice vârsta, exista o gama variată de produse pentru igiena, pentru sarcină și alăptare ori suplimente pentru cei mici – toate fiind concepute fără substanțe artificiale, arome sintetice, conservanți ori coloranți periculoși pentru femei ori primii ani de viata ai micuțului.

4.Remediile naturale pentru slăbire și detoxificare acoperă o gamă deosebit de extinsă de afecțiuni sau nevoi – acestea se adresează tuturor sistemelor corpului uman sau afecțiunilor cu care ne putem confrunta de-a lungul vieții. De la soluții pentru probleme de intimitate, diabet, digestie și tranzit intestinal, pana la îmbunătățirea imunității, a memoriei sau tratarea reumatismului și durerii de articulații.

5.Pentru că nu este suficient doar să te simți bine, fără să și arăți bine, magazinul Naturalis-Market.ro ofera o gama variata de cosmetice naturiste – de la deodorante, produse de machiaj, protecție solară până la săpunuri și articole de igiena ori seturi de cadouri.

Lista rămâne, bineînțeles, deschisă completăriilor tale și chiar te rog s-o faci folosind pentru acest lucru spațiul special pentru comentarii de la finalul articolului

Fie ca anul acesta să fie un bun început pentru a integra cât mai mult în stilul tău de viata produsele și suplimentele bio!

Stefan

4 comentarii publicate

  1. Eu in general incerc sa ma axez pe produse naturiste cand vine vorba sa previn sau sa tratez o problema de sanatate. Stiu ca in felul asta imi protejez ficatul. Si sa stii ca, daca ai grija ce alegi, sunt si eficiente. Nu toate, dar sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.