ritualul Asla Farmec Aslavital Mineralactiv

Asla și ritualul ei cu Farmec

”Oglindă, oglinjoară,
Cine-i cea mai frumoasă din țară?”,
întrebă EA

Iar oglinda-i răspundea:

”Tu esti, draga  mea!
Căci cine altcineva poate rivaliza cu frumusețea ta răpitoare și cu tenul tău perfect?”

EA zâmbea fericită căci știa că oglinda fermecată nu minte niciodată.

Asla Farmec Aslavital Mineralactiv

Întrebatul oglinzii făcea parte din ritualul ei zilnic de frumusețe. Își îngrijea tenul încă din tinerețe și îl proteja pe cât posibil pentru a-i păstra prospețimea. Dimineața îl curăța, apoi îl hidrata. Seara îl demachia, îl curăța, exfolia și hidrata. Și doar cu produse de calitate.

Nu exista zi să nu facă asta. Și nu exista zi în care să nu-și întrebe oglinda dacă ea este cea mai frumoasă din țară.

Până într-o zi, când …

”Oglindă, oglinjoară,
Cine-i cea mai frumoasă din țară?”,
întrebă EA

Iar oglinda-i răspundea:

”Frumoasă eşti, stăpâna mea, ca ziua luminoasă,
Dar, Asla Fata Munților e mult, mult mai frumoasă!”

Când auzi aceste vorbe EA se înspăimântă grozav, păli, se înverzi, se înroși, fețe-fețe făcu și izbucni:

”Cum poți să spui așa ceva?! Cine e Asla Fata Munților și cum de e ea cea mai frumoasă?! Explică-mi pe dată!”

”Stăpâna mea, știi doar că eu nu pot spune decât adevărul!”, încercă oglinda să se apere.

”Îți voi povesti imediat cum de s-a întâmplat ca Asla să devină cea mai frumoasă din țară. Doar să ai răbdare să mă asculți cu atenție și să înveți ceva din vorbele mele.”, spuse oglinda cu înțelepciune.

”Știi că pielea de pe față, gât și mâini este cea mai expusă la agenții poluanți din atmosferă. Aceștia înfundă porii și conferă tegumentului un aspect obosit distrugând și nivelul de umiditate al acesteia, fapt ce se reflectă în uscarea ei și apariția petelor.

Praful urban, cu cele 224 de toxine sintetice sau fumul de țigară cu cele peste 6000 de molecule sintetice cu potențial nociv, ca să-ți dau doar câteva exemple, acționează asupra pielii ducând la reacții chimice în cascadă care modifică structura AND-ului și distrug componentele care alcătuiesc o piele sănătoasă.

Fiind afectată de radicalii liberi pielea își pierde elasticitatea și luminozitatea. În plus, poate deveni sensibilă sau poate dezvolta intoleranțe la anumite ingrediente.

Asla și-a dat seama că ar trebui să țină cont și de factorul poluare și a făcut schimbări în rutina ei zilnică de îngijire a tenului care acum a devenit un adevărat ritual ”anti poluare”, cu reguli bine definite:

-curățare (cu produse care conțin agenți de chelare și exfolianți),
-protecție (cu produse peliculogene și cu ingredient identice pielii)
-neutralizare (cu produse care conțin antioxidanți).

Asla, născută și crescută în Munții Pădurea Craiului nu a uitat că doar natura este cea care știe calea spre frumusețe. Și-a adus aminte de beneficiile terapeutice și cosmetice ale argilei din munții ei dragi. De faptul că aceasta este un generator fizic deosebit de puternic, că are o remarcabilă putere de absorbție, este antitoxică, cicatrizantă și remineralizantă.

Nu a uitat că argila are puteri de echilibrare radioactivă a corpului și că reîncarcă celulele cu energie vitală, revigorându-le. Și nici că este un bun absorbant de impurități sau că ajută la detoxifierea pielii.

A combinat argila din Munții Pădurea Craiului cu un agent antistres specific, Cobiodefender-ul EMR, care acționează în vederea reducerii alterărilor biologice din piele, asigurând protecția tenului și cu Ferulan, un complex bogat în acid ferulic.

A modernizat astfel gama Aslavital Mineralactiv adaptatând-o la nevoile actuale de protecție împotriva poluării urbane. Aceasta conține 15 produse cu formulări inovatoare și a devenit prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului!

Folosirea produselor din gama Aslavital Mineralactiv în rutina zilnică anti-poluare are ca beneficii: hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban, regenerarea celulară naturalăgama alsavital mineralactiv

Aceste produse se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 25 și 40-55 ani și ajută în ritualul de îngrijire a tenului care asigură mineralizarea, regenerarea, detoxifierea și antipoluarea urbană soluționând astfel problemele distincte ale tenului, în special al celui sensibil, ușor iritabil.

Gama Aslavital Mineralactiv conține mai multe produse printre care o apa micelară cu argilă, o emulsie demachiantă detox, fiole hidratante detox, fiole cu colagen și fiole pentru regenerare celulară, o crema hidratantă antipoluare SPF 10, una antirid poluare SPF 10 și una de netezire a ridurilor de noapte, un elixir antirid și antipoluare, o mască detoxifiantă cu cărbune, peel-off și o pudră de argilă pentru tratamente cosmetice.

Din ce am văzut la Asla că a folosit, am reținut masca neagră detoxifiantă cu cărbune, Peel-Off care prin structura sa filmogenă acționează sinergic cu cărbunele din compoziție și asigură proprietăți de absorbție, purificare și detoxifiere. Prin folosirea ei porii se închid iar tenul rămâne luminos, curat, reinvigorat!

Ție ți-aș recomanda să încerci crema antirid antipoluare SPF10 și fiolele de regenerare celulară.

Crema antirid este perfectă pentru îngrijirea pe timpul zilei. Este un produs hipoalergenic recomandat pentru diminuarea, prevenirea ridurilor și protejarea tenurilor sensibile expuse efectelor negative ale factorilor de mediu. Se aplică dimineaţa, după demachiere și intra imediat în piele lasând-o catifelată.

aslavital mineralactiv

Cu fiolele de regenerare celulară îți îngrijiești tenul pe timpul nopții. Prin susținerea regenerării celulare naturale și eliminarea toxinelor din piele acestea îi asigură creșterea elasticității. În urma aplicării, pielea rămâne netedă, revigorată și protejată. Se pot folosi, în funcție de tipul tenului, zilnic, fără întreruperi aplicându-se DOAR seara deoarece atunci procesele de regenerare si nutrire sunt amplificate.

Poate nu ar fi rău să te uiți și la fiolele cu colagen. Măsurătorile făcute după folosirea lor timp de 20 de zile au arătat că nivelul de hidratare a pielii a crescut cu peste 63% iar ridurile fine au fost reduce cu până la 36%.

Gama Aslavital Mineralactiv este disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară așa că poți și tu să le incluzi în ritualul zilnic de înfrumusețare.”

”Oglindă, oglinjoară,
Cine-i cea mai frumoasă din țară?”
”Tu esti, draga  mea!
Căci cine altcineva poate rivaliza cu frumusețea ta răpitoare și cu tenul tău perfect?”

EA zâmbea fericită căci ascultase sfaturile oglinzii fermecate. Știa că oglinda nu minte niciodată …

***Articol scris pentru proba 21 din cadrul concursului SuperBlog 2018***

surse foto: pixabay.com și farmec.ro

2 comentarii publicate

  1. argila este un ingredient minunat pentru orice tip de ten. Eu am folosit-o cu succes in tratarea acneei pe tenul meu gras. Pudra de argila in combinatii corecte cu diverse sucuri de fructe este excelenta si pentru reducerea secretiei de sebum. Stie Farmec ce stie!

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Proba 21. Natura știe calea spre frumusețe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.