autobronzant sau bronz natural

Autobronzant sau bronz natural? Tu ce alegi?

Autobronzant sau bronz natural? Tu ce alegi?

Anul acesta vremea, pe la noi, a fost foarte capricioasă. Nu pot zice că am avut parte de o iarnă grea, cu ninsori și geruri în shimb am avut și avem parte de o primăvară neașteptat de rece și ploioasă. Mai exact de o luna mai in care temperaturile ba cresc, ba scad și uneori, ca astăzi, maxima abia dacă a ajuns la 14 grade.

Așa că, în aceste condiții, nu știu voi ce ați gândi în locul meu sau ce v-ați dori însă eu una îmi doresc zile călduroase cu soare puternic și … să vină mai repede vacanța pentru a putea pleca împreună cu ai mei la mare, să ne bucurăm împreună de valurile mării și de puțin bronz.

bronz natural

De la atâta stat în casă cred că vă puteți imagina cam ce piele de un ”alb ca brânza” cum se mai zice, am. Așa că îmi e dor de puțin bronz pe care, pentru a-l obține am 2 variante. Fie aștept zilele călduroase de vacanță ca să fac plajă, fie folosesc un produs autobronzant pentru a da un pic de culoare pielii.

Pentru cine încă nu știe, produsele autobronzante, odată aplicate, oferă pielii o culoare cu 1-2 nuanțe mai închise decât culoarea naturală. Acestea se prezintă sub diferite forme: de crema autobronzantă, de spumă, de ulei sau de spray. Fiecare are avantajele lui. De exemplu un spray autobronzant se aplică ușor și se usucă repede. O loțiune sau o cremă autobronzantă hidrateazaă și hrănește pielea iar o spumă autobronzantă este mai potrivită pentru începători deoarece se întinde ușor și creează foarte simplu un bronz natural, fără pete.

Eu am decis să comand de pe Notino câteva produse pentru ambele variante de obținere a bronzului, pe cale naturală sau artificială. Adică mi-am cumpărat atât produse pentru plajă, întrucât sperăm să ajungem totuși la mare anul ăsta, cât și produse autobronzante.

Cum sunt fan al produselor de la Bioderma am ales să încerc Bioderma Photoderm Autobronzant care este un autobronzant sub formă de spray. Nu m-am putut abține și mi-am mai luat și unul sub forma de loțiune de corp de la Ziaja. Are review-uri bune și nici nu e scump așa că am zis că merită să încerc.

Pentru plajă am cumpărat tot produse Bioderma, mai exact o cremă de plaja cu SPF 50 pentru copii și un lapte după plajă. Mă gândesc să mai cumpăr și un ulei de plajă dar încă nu m-am hotărât în ce privește SPF-ul. Eu am tenul deschis, soțul meu tenul mai închis. Așa că e o decizie mai greu de luat. În alți ani am cumpărat pentru fiecare câte o cremă/ulei și nu le-am consumat în intregime. Aș vrea ca anul acesta să evit risipa.

Acum, că ți-am povestit cum am procedat eu și ce alegeri am facut mi-ar plăcea să aflucare sunt alegerile tale? Autobronzant sau bronz natural?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.