Aventuri pe site-ul amazon

Aventuri pe site-ul amazon

Zilele trecute căutam un cadou pentru o prietenă. Știind că îi place să citească în engleză și că preferă cărțile science fiction, am decis că amazon are o ofertă mare de cărți. A fost pentru prima dată în viața mea când m-am simțit pierdută. Atâtea cărți, atâtea posibilități, atâtea variante…sincer, nu știam ce să aleg. Până la urmă, am decis să dau căutare după distopii. A fost o alegere foarte bună pentru că aveam de ales doar între câteva mii de cărți 🙂 ))) Am selectat alte subcriterii precum stelele acordate de cititori. Știind că îi plac seriile despre vampiri, am decis să aleg ceva de acest gen. Până la urmă am dat cu banul pentru că îmi era imposibil să mă hotărăsc ce i-ar putea fi pe plac. Am ales o serie de 5 carți despre descendenții unor familii de nemuritori care se luptă între ei, dar găsesc numitori comuni pentru a schimba direcția jocului indiferent de secolul în care se desfășoară acțiunea.

Am testat apele să văd dacă i-ar fi pe plac acele cărți, am întins o mică capcană … a zis că seria i se pare interesantă așa că…i-am trimis pe mail (nu știam care e adresa ei de pe amazon) cărțile cadou pentru ziua ei de naștere. Evident că nu am rezistat tentației și am cumpărat și eu această serie.

Despre aventura de a citi ceva

După primele 4 pagini mă întrebam dacă nu am făcut vreo greșeală pentru că mă enerva scena introductivă, nu înțelegeam la ce se referea. Sincer, am crezut că am făcut cea mai mare prostie cumpărându-le și mai ales dăruindu-le cuiva. Am lăsat kindle-ul…după 5 minute m-am întors la el, hotărâtă să trec de acele pasaje…poate aveau totuși un rost ceva… Și așa a fost!

În 24 de ore am citit 438 de pagini captivante, mi-a fost imposibil să las kindle-ul din mână, am realizat rapid că, fiind o serie, nu se rezolvă totul din primul volum (nici nu avea cum!), dar am decis că e o serie care merită atenția mea.

Până la urmă, am ajuns la concluzia că merită să folosești orice criteriu și subcriteriu de căutare pe amazon pentru că ai ce cumpăra. Și mai important mi se pare că acordam o șansă romanelor despre care nu se vorbește la fel de mult pe piața internațională a cărților pentru că există posibilitatea să ne placă mult ceva despre care nu am auzit.

M-am simțit ca un aventurier care a pornit în marea căutare și a simțit cum i se desfășoară o altă lume la picioare 😀

(free image from pexels)

 

Despre Antoaneta 589 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

6 comentarii publicate

  1. Nu am comandat nimic de pe amazon. Wow, dar ai antrenament la citit. Eu mai mult de 2-3 ore nu pot sta sa citesc oricat de captivanta ar fi cartea. Imi distrage atentia ceva sau cineva si gata…. Dar oricum nu am liniste pana nu o termin…. sunt curioasa din fire, dar nici nu vreau sa stric farmecul citind sfarsitul. In copilarie mai faceam asta. Incepeam o carte de la sfarsit! :)))

    • Eu citesc mai mult in masina daca am timp “mort” ori noaptea asa ca e cam greu sa iau o carte dupa mine ori sa aprind veioza cand doarme sotul (nu de alta, dar uneori stau pana la 1-2 pana ma hotarasc sa ma culc si sa las kindle-ul din mana)

    • Nu am cumparat in format fizic pentru ca nu am rabdare pana ajunge coletul. In plus, prefer sa citesc in format electronic din mai multe motive.
      Spor la cumparaturi 🙂

Tu ce parere ai?

%d blogeri au apreciat: