Buna ziua, a sosit posta!

De ceva vreme imi face cu ochiul acest joc, insa abia acum am reusit sa-mi fac timp (si rabdare) pentru el 😉 Am adunat cateva cutii de lapte si o cutie de servetele si am inceput….

Am taiat cutiile de lapte, le-am lipit foi colorate. Am decupat o fanta si am scris Posta/Cutie postala pe ele (am folosit partea de jos a cutiilor).

Din cutia de servetele si restul de carton de la cutiile de lapte am creat Posta/Post Office – la urma urmei, postasul trebuie sa ia de undeva scrisorile, ziarele, plicurile cu facturi,nu? Asa am completat orasul nostru vesel 🙂

Pentru ca Daria se apucase sa „creeze” scrisori, am preluat un pic controlul ca sa transformam jocul in ceva educativ-distractiv: am decupat patratele de hartie si am scris mesaje de tipar (te iubesc, vrei sa ne jucam….) pe care sa le citesca don’soara 😉 , alte patratele le-am impaturit si am scris numele unor ziare (Adevarul,Ziarul Financiar…), aveam o foaie tiparita cu martisoare de la Talente de Nazdravani si am decupat patratele (cine primeste o astfel de scrisoare trebuie sa coloreze desenul 😉 )

Distractia a continuat si dupa ce s-au trezit; se pare ca jocul le-a placut mult! Daria a improvizat transportul – remorca de la un tractor de-al ei, Andrei primea scrisori (nu stiu de ce dar le primea mai mult la sectia de politie :))) ) si „executa” ordinele surorii lui (ce o fi fost cu el?!?)

(Scuzati calitatea pozelor,cred ca aparatul meu isi da duhul :(( )

Despre Antoaneta 2264 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

2 comentarii publicate

  1. Un joc minunat! Aceste jocuri sunt foarte indragite de copilasi mai ales atunci cand isi aduc si ei aportul in confectionarea ,,jucariilor’ pe care le vor folosi in desfasurarea ,,Jocului de rol” (cum ii spunem noi).Asemenea jocuri le desfasuram si noi in etapa de dimineata, pacat ca timpul nu ne permite sa ne ,,intindem” prea mult pentru ca trebuie sa desfasuram activitatile urmatoare. :)Sunt suparati cand jocul inceteaza si spun: dar maine o sa ne mai jucam? De ce nu mai putem acum??? si trebuie lamuriti pentru a putea continua ceea ce ne-am planificat. :*

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,647 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: