cadouri de răsfăț

Cadouri de răsfăț în lista pentru Moș Craciun

Cadouri de răsfăț în lista pentru Moș Crăciun 

Într-o discuție dintre mai multe persoane, un bărbat a spus: Eu am ajuns la concluzia că în viață este mult mai bine să dai, decât să primești. – la care un interlocutor a întrebat – Dar ce sunteți dumneavoastră domnule, filantrop? – iar răspunsul sosi imediat – Nu, boxer! Desigur, pentru un boxer e mult mai bine să dea (pumni) decât să-i încaseze.

Am început cu această mică glumiță ca să spunem și noi că există oameni cărora le place să dăruiască și chiar se simt împliniți când o fac. Alții vor doar să primească și aceștia sunt copiii, dar și adulții egoiști, care cred că totul li se cuvine. În fine, mai există și persoanele, cele mai multe de altfel, care dăruiesc cu bucurie și primesc daruri cu plăcere.cadouri de răsfăț

Eu una sunt cred din această a treia categorie. Îmi place să fac cadouri dar și să primesc. Adică dau cu inimă deschisă daruri, dar mă și bucur ca un copil când primesc ceva, deoarece oricât de neînsemnat ar părea un mic dar, pentru mine înseamnă mult. Acum că sărbătorile se apropie, mă tot gândesc ce aș putea oferi celor dragi, dar mă mai gândesc totodată și la ce aș putea eu să-mi fac mie cadou.

Dacă și voi aveți aceeași dilemă, aflați că la Notino ofertele „curg gârlă” în această perioadă și, dacă intrați pe site-ul lor, va fi imposibil să nu găsiți ceva care să vă încânte. Mai ales că noi femeile suntem mari amatoare de produse cosmetice. Dar ce zic eu amatoare, suntem profesioniste de-a binelea când vine vorba să ne alegem tot felul de produse, pentru noi mai ales.

De exemplu, un cadou de răsfăț pentru tine ar putea fi o crema hidratantă pentru față de la un brand renumit. Mie îmi plac mult cremele de la Vichy iar de curând mi-am cumpărat și o cremă de noapte din gama Liftactiv. Folosesc deja de ceva timp crema de zi din gama aceasta și o găsesc excelentă, pentru că am avut-o, am folosit-o și acum când e pe terminate, mă gândesc să o mai cumpăr.

E adevărat că fiecare femeie va alege crema care i se potrivește, pentru că așa cum am spus-o mereu, nu orice este bun pentru oricine. Pentru mine s-a potrivit de minune și chiar sunt mulțumită de felul în care arată acum tenul meu. Dar fiți pe pace, că orice veți dori în domeniul produselor pentru ten, veți găsi cu siguranță, atât pentru a oferi, cât și pentru a (auto)primi.

Eu am mai „ochit” ceva acum ca idee pentru un cadou deosebit pe care să-l faceți sau să vi-l faceți, că odată în an e Crăciunul. Este vorba despre un parfum cu totul deosebit, unul care a făcut istorie și anume Jean Paul Gaultier Scandal eau de Parfum (editie limitata) pentru femei. Este uimitor ce au putut să facă cei care au creat acest parfum atât de simplu ca și compoziție, un parfum din categoria floral-chypre.

Dar de fapt lucrurile simple sunt cele mai profunde și mai dificil de descoperit sau de inventat. Și creatorii, dar și savanții, asta caută mereu, simplitatea. În cazul acestui parfum se pare că au reușit cu prisosință. Ca notă de vârf avem gardenia, la mijloc miere iar la bază patchouli. Doar atât. Dar ce combinație! Ce apariție! Ce scandal!

Eu v-am dat doar câteva idei, dar cu siguranță că voi veți alege ce doriți, pentru că veți avea cu siguranță ce alege și de unde alege! Sărbători cu bine!

 

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.