Calatorie in jurul Pamantului (carte-puzzle)

Cand am cumparat cartea de la Julia nu ma asteptam sa devina cea mai folosita de catre pitici. Este o carte groasa, cartonata. Fiecare pagina prezinta imaginea unui continent cu anumite desene reprezentative. Aceste imagini pot fi scoase din carte si toate formeaza un puzzle mare – Pamantul. Exista si o poveste creata in jurul imaginilor, iar pe fiecare piesa de puzzle se regaseste un traseu, o linie pe care se poate „calatori” cu degetelul, cu o masinuta/un avion in functie de preferintele fiecaruia.

Nu ma asteptam sa foloseasca aceasta carte cu atata placere, dar ma bucur enorm ca am cumparat-o! Am avut ocazia sa le povestesc si sa discutam orice au dorit ei referitor la continentele care se afla pe planeta noastra, am fost placut impresionata cand am constatat ca Daria stia destul de multe lucruri (multe si de la diverse desene animate) si completa ceea ce ziceam eu (uneori vorbea inaintea mea 😀 ).

Despre Antoaneta 2267 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

4 comentarii publicate

  • da! sa stii ca se joaca mult cu ea
   ma bucur enorm ca le-am luat-o;initial am ezitat daca sa o cumpar sau nu, pe urma mi-am zis ca incercarea moarte n-are
   Andrei desface bucatile de puzzle din carte si amandoi le aseaza, isi iau diverse vehicule si se joaca de-a calatoriile (ma intreaba pe unde sa decoleze avionul, pe unde sa traverseze masina…)

Trackback-uri și pingback-uri 3

 1. Geoprimo – joc recomandat de noi! :D « pitici dar voinici
 2. Despre continente …. « pitici dar voinici
 3. Puzzle – tarile Europei | Pitici, dar Voinici

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,677 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: