doamna harris

Cărți NOI de la editura Meteor Press

NOU de la editura Meteor Press!

Astăzi o să vă vorbesc, pe scurt despre 3 noi apariții editoriale de la editura Meteor Press. Este vorba despre o carte utilă celor care iubesc astrologia, și nu numai, o continuare a romanului Doamna Harris cucerește parisul și o carte utilă celor ce vor da anul acesta BAC-ul. Hai să vedem și detaliile.

Atunci când doamna Harris, nostima menajeră londoneză cu care am făcut cunoștință deja în Doamna Harris cucerește Parisul, își pune ceva în minte, e aproape imposibil să nu se  împlinească.

doamna harris

Acum, în partea a doua a seriei, intitulată Doamna Harris cucerește New Yorkul, împreună cu buna sa prietenă, doamna Harris pornește într-o nouă aventură, una plină de situații ilare și de neprevăzut, de această dată la New York.

Nu pentru a-și mai cumpăra vreo rochie extravagantă, ci în scopul nobil de a-l găsi pe tatăl lui Henry, un copil orfan, abuzat de familia în grija căreia fusese lăsat, și pentru a-i oferi acestuia o viață frumoasă, lipsită de privațiuni. 

Cum se descurcă ea în imensitatea metropolei americane, total diferită de Londra, dacă reușește sau nu să dea de urmele tatălui lui Henry, ce trăsnăi mai face în peripețiile ei și de ce surprize are parte, veți afla citind acest roman amuzant, spumos, deconectant, care ne va ajuta să ne detașăm de stresul vieții cotidiene. 

Limba Română – Teste grilă pentru admiterea în învățământul superior. Ediție revizuită și adăugită pe baza normelor prevăzute de DOOM ed. a III, are ca autori pe Luiza Popescu, Tatiana Costache și Gheorghe Lăzărescu.

Cartea este pașaport pentru admitere, un pașaport pentru limba română și se adresează mai multor categorii de persoane preocupate de perfecționarea cunoștintelor de limba română și de optimizarea performanțelor în acest domeniu: în primul rând, absolvenților de liceu care susțin proba de concurs la limba română pentru admiterea în instituții de învățământ superior; apoi, elevilor din învățământul preuniversitar dornici de performanță și, în special prin a doua parte a lucrării, tuturor celor care doresc să stăpânească mai bine limba română, în conformitate cu cele mai recente norme în vigoare.

Lucrarea este formată exclusiv din teste-grilă, cu variante de răspuns dintre care una (și numai una) este corectă. În prima parte, testele sunt grupate în funcție de principalele domenii ale limbii: fonetică, ortografie,
ortoepie, punctuație; lexic; morfologie; sintaxa propoziției; sintaxa frazei.

Partea a doua permite familiarizarea cu cele mai importante norme prevăzute de ediția din 2021 a Dicționarului ortografic, ortoepic și morphologic (DOOM). Testele care vizează acest obiectiv se concentrează per domenii de maxim interes, precum: despărțirea cuvintelor în silabe, accente, variante lexicle și ortografice, variante verbale și variante substantivale (forme de plural și de genitive-dativ).

Rezolvarea tuturor testelor sunt indicate în final. Varietatea și complexitatea testelor, gradul lor de dificultate fac din lucrarea de față un instrument de lucru indispensabil pentru cei care se pregătesc să fie admiși în cele mai exigente facultăți unde limba română este disciplină de concurs.

Horoscop 2023. Ghidul tău astral complet are 288 de pagini și este scris de Alice DeVille. Cartea se axează pe astrologia semnelor solare – adică acea serie de atribute și caracteristici pe care cei născuți în fiecare dintre cele 12 zodii le au în comun.

În capitolul destinat zodiei tale vei găsi descrierea calităților și a tipului de comportament pe care ai tendința să-l manifești în diferite situații – cu privire la relații, carieră, gestioanarea banilor și a bunurilor etc., precum și alte amănunte interesante, inclusiv ce anume îți produce bucurie și cum o poți obține. Despre astrologia semnelor solare se pot spune o mulțime de lucruri. În primul rând, zodia în care te-ai născut îți descrie calitățile, talentele și particularitățile pe care trebuie să le studiezi în această perioadă.

Dacă te numeri printre cei care cred în reîncarnare, gândește-te că în viața aceasta ai de-a face cu o disciplină celestă de primă importanță. Urmărește-ți obiectivele şi utilizează conjuncturile astrale cele mai favorabile, care te vor ajuta să-ți pui în valoare talentele şi să atragi norocul în orice acţiune pe care o vei întreprinde în anul 2023.

Previziunile lui Alice DeVille, expuse detaliat în acest almanah uşor de consultat pentru fiecare dintre cele 12 zodii, îți oferă şansa să-ți atingi scopurile de natură profesională, financiară şi sentimentală, dacă-ți dorești mai mult succes în carieră, o situaţie materială înfloritoare, o vacanţă binemeritată sau o nouă iubire.

Iată cum te poate ajuta cartea:

• Afli în ce domeniu al vieţii ai cel mai mare potenţial şi cărui sector ar trebui să-i acorzi mai multă atenţie.
• Utilizezi tabelele de activităţi pentru a găsi cele mai potrivite momente pentru o serie de interese, cum ar fi o mutare, îmbunătăţirea relaţiei sentimentale, o mărire de salariu, o vacanţă reuşită sau obţinerea unui împrumut.
• Consulţi descrierile detaliate pentru nativii tuturor zodiilor, în care sunt incluse relaţiile, cariera, situaţia financiară, punctele forte şi provocările. Astfel le poți povesti și celor dragi mai multe despre ce-i așteaptă în 2023.
• Descoperi care sunt zilele favorabile sau nefavorabile în fiecare lună.
• Te familiarizezi cu principiile de bază ale astrologiei.
• Ai o prezentare generală a anului 2023.

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.