îmbrăcăm copiii

Cât de elegant ne îmbrăcăm copiii?

Cât de elegant ne îmbrăcăm copiii?

Poate sună puțin ciudat titlul articolului de astăzi dar asta e fost întrebarea care mi-a venit în minte după ce am făcut o vizită virtuală unui magazindin afară de hăinuțe pentru copii.

Am văzut o mulțime de hăinuțe pentru copii extrem de elegante, cum este și cea din imaginea de mai jos și care, dacă nu ar fi fost specificat că e pentru cei mici, am putea zice că e pentru adulți.rochie fetite

Site-ul despre care vă vorbesc este Popreal, un site doar cu astfel de îmbrăcăminte pentru cei mici. Recunosc că la noi nu am răsfoit oferta ca să văd dacă tot așa de elegante sunt modelele. O să vă rog pe voi să îmi spuneți, dacă știți. Chiar sunt curioasă să aflu acest amănunt.

Eu recunosc că nu îmi îmbrac copilul prea elegant. Adică mai mult casual/sport. Bine, e și băiat și am eu ideea asta preconcepută (poate) că băieților mai mici să le iei hăinuțe mai comode, mai casual spre sport. Dacă mai e și un băiețel dinamic ca al meu, care toată ziua ar juca fotbal și ar sări garduri, chiar că nu văd  ca altfel de ținute să fie potrivite pentru el.

Evident că în cazul în care a fost invitat la o petrecere pentru copii l-am îmbrăcat ceva mai elegant, dar niciodată în costum și cu pantofi.

Chiar și la scoală, în ceea ce privește încălțămintea, cel puțin în perioada de primăvară-vară, prefer să îi iau tot ceva mai spre sport. Iarna e altă poveste, îi trebuie o gheată mai serioasă, chiar dacă nu elegantă.

Mă gândesc însă că în cazul mămicilor de fetițe tentația de a le îmbrăca super elegant, ca pe niște păpuși, cu rochii de prințesă, din voal, cu multe volănașe, este mult mai mare.

Recunosc că uitându-mă pe site-ul celor de la Popreal și văzând ce modele de rochițe pentru fetițe au acolo… și eu aș fi tentată să aleg ceva deosebit de elegant pentru fetița mea (dacă aș avea una).

Pozele pe care le vedeți în articol sunt luate de la ei de pe site ca să vă exemplific de ce aș fi tentată să fac asta.

rochie elegantă pentru fetițe

Atât în cazul primei rochii, cea albastră. cât și al celei de a doua, cea grena de mai sus, mărimile care pot fi cumpărare, scrie pe site, sunt de la 0 la 11, respectiv 9 ani.

Acum, stau și eu și mă gândesc, puțin cârcotaș, ce-i drept, oare nu e puțin exagerat să îmbraci un bebeluș așa de elegant? După mine, cam da. Voi ce părere aveți?

Și tot în ceea ce privește vestimentația celor mici, ce îmi mai place mie este că în cazul în care sunt 2 sau 3 copii în familie, băiat și fată, să fie îmbrăcați la fel. Nu identic, dar cu haine care să fie din același material de exemplu.

În poza de mai jos puteți vedea o vestimentație pentru frate și sora care exemplifică vizual ceea ce vreau să zic.

tinuta frate si sora

Mi se pare ceva foarte draguț ca cei doi frați să se asorteze între ei în ceea ce privește ținuta. Modelul de mai sus cel puțin mi s-a părut atât de drăgălaș încât am ținut să vi-l arăt și vouă.

Dar pe site mai puteți găsi și ținute pentru gemeni sau pentru cazul în care sunt mai mult de 2 copii. Practic există o categorie întreagă dedicată doar acestui gen de vestimentație.

Bun, și acum să revin la subiectul articolului. Cât de elegant ne îmbrăcăm totuși copiii? Aș fi curioasă să aflu părerea voastră pentru că pe a mea v-am spus-o la început.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.