produse Avon

Ce produse Avon mi-am comandat de la Notino

Ce produse Avon mi-am comandat de la Notino.

Sunt sigură că produsele cosmetice marca Avon nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru că brandul este foarte cunoscut la noi. Sunt produse care de obicei se vând prin reprezentanți Avon, în acel sistem MLM, acronimul de la ”multilevel marketing”.

Pentru cine a venit mai recent pe site sau pentru cine citește pentru prima dată un articol aici, vreau să amintesc că Antoaneta, cea care deținea inițial ”Drumul vieții” era reprezentant Avon și a scris mult aici despre produsele comandate.produse Avon

Chiar, la un moment dat mi-a trimit și mie câteva produse ca să le testez. Printre care și ceva pentru Cris. Mi-au placut foarte mult și mereu m-am gandit că ce păcat că locuiește așa de departe pentru că mi-aș fi comandat prin ea produse de la Avon.

Ei bine, de curând am descoperit că și cei de la Notino au pe site, de vânzare produse Avon. Mare mi-a fost bucuria pentru că în felul acesta nu mai depindeam de existența unei relații cu un reprezentant Avon ci puteam să-mi comand eu când vreau și cum vreau produse marca Avon.

Așa că în ultima comandă de luna aceasta de la Notino, pe lângă alte produse necesare în casă am mai comandat și câteva produse Avon pentru întreaga familie. Le puteți vedea în poză dar o să lăs în continuare și o mică descriere a lor ca să înțelegeți mai bine despre ce produse e vorba.

Avon Pur Blancaeau de toilette pentru femei. Este un parfum floral, de zi, pentru femeia modernă și încrezătoare. Note varf sunt cu Ylang-Ylang, apă de menta, frezie. Acestea se dezvoltă imediat după ce aplicăm parfumul și sunt cele care creează prima impresie însă sunt și cele care dispar primele.

Notele de mijloc sunt cu bujor, nufar, trandafir alb. Numite și ”inima parfumului” sunt cele care se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc și persistă două – trei ore.

Ca note de bază parfumul Avon Pur Blanca are în compoziție lemn de santal alb, heliotrop și mosc. Acestea sunt ultimele și, de multe ori, au cea mai îndelungată persistență pe piele ținând undeva de la 4 ore la peste o zi.

Senses Love in Bloom este o cremă pentru duș cu parfum de iasomie care răsfață pielea de pe corp, oferindu-i hidratarea și nutriția atât de necesare și redându-i senzația de confort. Spală delicat pielea corpului și îndepărtează impuritățile lasând-o moale, catifelată și netedă

Avon Advance Techniques este un spray protector pentru modelarea termica a parului care are rolul de a asigura protejarea acestuia părului împotriva deteriorării cauzate de coafarea la temperaturi înalte.

Avon Naturals Kids este sampon si balsam 2 in 1 pentru copii care se poate cumpăra în două variante. Eu am ales pe cel cu parfum Amazing Apple. Este exact șamponul 2 în 1 pe care l-am testat deja pe Cris și știu că este unul de calitate care lui i-a plăcut. Acesta este și motivul pentru care l-am recumpărat. Mai există și varianta cu parfum Perky Plum, ambele  la 250 ml.

Avon Little Black Dress – este un deodorant roll-on pentru femei din gama parfumului Little Black Dress. Acest parfum are îl el tonuri de bujor roz, ylang-ylang și gardenie completate de aromele seducătoare ale prunelor și ghimbirului la care se adaugă aromele proaspete de caise, ciclamă și caprifoi.

Care Men gel de ras cu efect calmant 2 in 1 care facilitează bărbieritul, împrospătează plăcut și calmează pielea. Se  utilizează pe fața și gâtul umezite bine după cre se aplică o cantitate suficientă de produs pe piele. Se întinde uniform până când se formează o spumă și se continuă cu bărbieritul după care se clătește bine.

Acestea sunt cele 6 produse Avon pe care mi le-am comandat de pe Notino. Lista produselor de la Avon pe care mi le-aș mai dori este lungă așa că în lunile următoare, când mai fac o comandă de pe Notino sigur mai pun și alte produse Avon în coș. Tu ce mi-ai recomanda? Ce ai mai testat de la Avon?

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.