comandă produse de make-up obsesiv

Ce produse de make-up mi-am luat luna asta

Ce produse de make-up mi-am luat luna asta

De ceva timp a început să mă preocupe din ce în ce mai mult tot ce ține de îngrijirea pielii și make-up. Nu am lăsat deoparte celelalte preocupări, continui să fiu pasionată și de gătit și de lectură dar am mai adpugat pe lista și această pasiune frivolă.

Cel puțin așa priveam până acum tot ce ține de make-up, o frivolitate. Doar că, întâmplător am descoperit pe Youtube niște video-uri care m-au fascinat. Erau făcut de make-up artiști pricepuți la a schimba înfățișarea doar folosind produse cosmetice.comandă produse de make-up obsesiv

Bine, știam că machiajul poate fi folosit pentru așa ceva. Dar, nu știu de ce, trăiam cu impresia ca asta e valabil doar pentru actorii care joacă în filme sau piese de teatru. Acum am văzut că și oamenii obișnuiți pot beneficia de acest atu pe are produsele de machiaj îl au, acela de a sculpta și modifica chipul unei persoane.

Așa că am început să studiez mai mult despre asta, să urmăresc filmulețe pe Youtube și să practic pe propria față unele mici trucuri aflate. Și, evident, am început și eu să investesc în produse de calitate care să mă ajute să fac asta.

Așa că astăzi o să vă vorbesc despre cea mai recentă comandă de produse cosmetice și de îngrijire a unghiilor pe care am făcut-o online de pe site-ul Obsesiv.ro. Am comandat atât produse de make-up cât și două produse pentru îngrijirea unghiilor de care sunt mai mult decât încântată și o să încep cu ele.

Primul este un lac de unghii tip gel de la Eveline Cosmetics din gama ”Gel lacque”. La descriere este specificat că efectul lacului este unul de gel fără a fi nevoite să folosim lampa UV sau LED, că permite o uscare rapidă și are strălucirea unui gel.

Am fost foarte curioasă să testez acest produs și să văd cum se comportă iar părerea mea este una foarte bună. Sunt foarte încântată de acest gel de la Eveline Cosmetics. Este exact așa cum se specifică în descriere. Eu mai mereu aveam probleme cu oja aplicată pentru că, lucrând des în bucătărie pentru a crea rețete noi evident că am și de spălat vasele.

Și cred că știți și voi că atunci când faci asta prea des oja nu prea ține. O ojă obișnuită! Pentru că în cazul acestui lac tip gel altfel stă situația. Odată aplicat nu numai că se usucă rapid și are strălucirea unui gel dar chiar ține foarte mult!

E o săptămână de când l-am aplicat și arată aproape ca în prima zi. Costă doar 15 lei ceea ce nu mi se pare mult în condițiile în care este așa de rezistent. Până o să reușesc să-l consum sigur o să mă plictisesc de el. Mie îmi cam place să schimb culorile. Eu am nuanța 03 care este un ”roz șerbet”. Există așa o nuanță? 🙂 Eu așa o vad. Dacă vreți să vă alegeți și voi ceva găsiți AICI mai multe genuri de lacuri pentru unghii.

Al doilea lac pentru unghii este de fapt un tratament 6 în 1 tot de la Eveline Cosmetics. Se cheamă ”Rose care colour”. Este un tratament reallizat după o formulă revoluționară având un complex activ numit ”Color & Double Strong ™ care ”penetrează adânc structura plăcilor unghiei, regenerând, reconstruind și întărind efectiv unghiile” dar și redându-le elasticitatea crescând în același timp rezistența la eventualele leziuni mecanice.

Nu am avut cum să-l testez dat fiind timpul scurt de când am primit produsul dar promit să revin cu impresii după o folosire îndelungată. La fel ca și lacul gel de la Eveline Cosmetics despre care v-am vorbit mai sus nici acesta nu mi s-a părut scump. Costă doar 14 lei.

lac tratament 6 in 1Și acum să vă spun ce produse de make-up și accesorii mi-am luat:

O trusă de machiaj pentru contur cu 6 culori diferite de la Oranjollie Professional care m-a suprins cât de mare poate să fie. Vă puteți da seama de dimensiunile ei din poza de la începutul articolului. Eu îmi imaginam o trusă mai micuță și de fapt este foarte mare! Imi foarte mult fardurile pentru că nu sunt stralucitoare ci mate. Pentru vârsta mea acestea sunt mai recomandate.

Un kit make-up sprâncene adică o trusă pentru machiajul sprâncenelor. Dacă până acum nu dădeam importanță sprâncenelor și ziceam că merge să le las și așa naturale, după ce am înțeles cât de mult contează machiajul sprâncenelor, cât de multă expresie poate da trăsăturilor feței.

Ca și accesoriile cosmetice mi-am luat un set de 12 pensule (pensule pentru blush, pudră, sprâncene, contur buze, pensule umbră, pensule pentru pleoape ect) cu tot cu cutie de transport. Sunt foarte multe și foarte draguțe, toate roz.

set pensule machiaj

 

Și, cum pensulele au nevoie și de întreținere am comandat și un suport pentru curățat pensulele care este și el foarte simpatic și are o susținere tip ventuză la bază. Ultimul accesoriu luat a fost o pensetă pentru sprâncene tip forfecuță.

Deși nu am reușit încă să testez toate produsele primite pot spune să sunt foarte mulțumită de ele. Se vede că sunt produse de calitate la prețuri accesibile, zic eu.

Ce spuneți, cum vi se par produsele comandate de mine? Voi ce altceva mi-ați mai recomanda să-mi cumpar pentru a realiza machiaje cât mai frumoase? Ce produse folosiți de obicei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.