produse SanoVita

Ce produse SanoVita am primit pentru testare (unboxing)

Ce produse SanoVita am primit pentru testare (unboxing)

Dragii mei, azi m-am gândit să scriu pe blog despre produsele pe care le-am primit pentru testare de la SanoVita. Am făcut eu și un mic filmuleț cu acest unboxing și o să pun link-ul mai spre finalul articolului ca să îl vedeți.

Filmulețul l-am încarcat pe canalul de Youtube al proiectului online care se numește ”Lecturi și Arome” și în care este inclus de curând și ”Drumul Vieții” și la care vă invit și pe voi să vă abonați. Am precizat aceste lucruri pentru cei ce încă nu sunt la curent cu modificările făcute în ”gestionarea” site-ului începând din acest an.produse SanoVita

Nu prea am fost eu mulțumită de cum a ieșit filmarea unboxingului dar totuși am urcat filmulețul pe Youtube pentru ca să vedeți (chiar dacă povestesc și în cuvinte) ce și mai ales cum am primit produsele pentru testare.

Dar înainte de a trece efectiv la a vă povesti despre produse, vreau să vă mai spun (și ma adresez aici celor care au blog) că eu am primit produsele înscriindu-ma la programul special adresat bloggerilor. Dacă vreți să aflați mai multe despre acest subiect, găsiți link în descrierea filmulețului de pe Youtube.

Bun, deci, ce produse am primit? Multe și de calitate, aș începe eu să spun. Ceea ce mi-a făcut de la bun început o părere foarte bună despre cei de la SanoVita a fost modul în care produsele au fost ambalate.

De obicei, când primesc pachete cu produse de acest gen, acestea sunt pur și simplu puse în cutie unele lânga altele. Cele care se pot sparge da, de obicei sunt învelite în acea folie protectoare dar până acum nu am văzut la nimeni să se gândească la faptul că, pe timpul transportului se pot întâmpla accidente și cu pungile de semințe, zahăr, leguminoase, etc. Ei bine, cei de la SanoVita au avut ideea de a le ambala în punguțe separate.

Așa încât, în cazul în care una dintre ele s-ar sparge să nu se împrăștie conținutul lor peste tot prin cutia de transport. Excelentă idee mai ales că eu am primit cutia puțin boțită într-o parte. Semn că la transpor nu s-a dat mare importanță manevrării ei… Deh, știm cu toții cam cum stă treaba cu firmele de curierat de la noi.

Nu e prima dată când folosesc produsele celor de la SanoVita așa că sunt familiarizată cu multe dintre ele și vi le recomand dacă și voi sunteți consumatori ai acestui gen de ingrediente sănătoase.

 

În afară de aceste produse marca SanoVita am primit și niște materiale promoționale, adică un catalog și câteva pliante cu detalii despre unele dintre produsele lor plus un pix promoțional

Acum că știți și ce a fost în cutia primită cu produse de la SanoVita să vă spun și câteva cuvinte despre ce am testat și ne-a plăcut.

Folosesc pluralul pentru că o să încep cu produsul preferat de fiul meu și anume rondelele duo de orez. Le recomand nu doar pentru copii ci și pentru adulți. Sunt din grâu și orez expandat și au o glazură pe deasupra. Au mai multe sortimente: cu glazură de iaurt, cu glazură de cacao și cu glazură de ciocolată albă. Evident că sunt și simple, fără glazură, din câte am văzut pe pliant însă nu le-am încercat pe acestea. Doar pe cele din orez și sunt foarte bune.

Am testat și semintele de chia despre care cred că știți cât de sănătoase sunt. Se pot face din ele deserturi cum ar fi budincile sau chiar gen raw vegan însă eu am preferat să le testez într-o rețetă sărată făcând … ”icre” de post din semințe de chia. Găsiți rețeta atât pe blog cât și în format video pe canalul de Youtube.

De asemenea mai sunt încântată și de cele două produse din cocos: uleiul și crema. Despre proprietățile și utilizările uleiului de cocos cred că știe deja multă lume și nu mai insist acum să povestesc despre asta. Mai puține cred că se știe despre utilizarea cremei de cocos. Ei bine, crema de cocos este o pulpă de cocos foarte concentrată și se folosește ca înlocuitor natural pentru iaurtul și smântâna de origine animală.

Încă nu am testat-o dar sunt curioasă cum este așa că o să încerc să fac un desert cu ea. Îmi e de ajutor și pliantul cu descrierea acesteia în care sunt mai mult rețete. M-ar tenta să testez o panna cotta din cremă de cocos 🙂 După ce găsesc agar-agar o să fac o porție și o să vă spun, pe blogul culinar cum a ieșit.

Închei aici povestea mea despre unboxing-ul cu produsele SanoVita primite dar nu înainte de a vă întreba dacă voi ați folosit din produsele lor și mai ales ce impresie v-au lăsat?

7 comentarii publicate

  1. Mie imi place cum abaleaza cei de la sanoVita produsele. asa le-am primit si eu, fiecare pus si intr-o alta punguta de protectie.

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: