panourile LED

Ce sunt și la ce folosesc panourile LED aplicate

Ce sunt și la ce folosesc panourile LED aplicate

Bioritmul uman, cat si starea generala de spirit, sunt influentate de lumina. Lumina optima este esentiala in birouri sau alte spatii in care se lucreaza, precum si in locuinte, indiferent ca este vorba de activitati casnice sau petrecerea timpului liber.

Create ca o necesitate a inlocuirii lampilor cu tuburi de neon, panourile cu led reduc semnificativ consumul de energie electrica.panourile LED aplicate

Panourile LED – sigure pentru consum

Panourile cu LED aplicate sunt o alternativa economica si avantajoasa a surselor de iluminat cu incandescenta sau a celor fluorescente.

Panourile cu led pentru montaj pot fi aplicate pe tavanul din beton sau lemn. In functie de spatiul in care urmeaza sa fie instalate, se poate opta fie pentru cele cu lumina neutra, lumina calda sau lumina rece, de diverse puteri si dimensiuni.

Mai mult decat atat, sistemul cu panouri led aplicate reprezinta o solutie pentru incaperile in care nu se pot incastra corpuri de iluminat.

Cu o rezistenta ridicata la socuri sau diferente de temperaturi, acestea sunt sigure pentru sanatate, spre deosebire de tuburile florescente si becurile economice care, in momentul in care se sparg accidental, elibereaza in atmosfera mercur,  intoxicand spatiul respectiv pentru multi ani.

Panourile cu led aplicate, o forma avansata de iluminare

Despre panouri LED aplicate este cunoscut faptul ca reprezinta o forma avansata de iluminare, economica si durabila pentru spatiile interioare, dar si pentru cele exterioare.

Spre deosebire de panourile incastrate, plasate intr-o forma de suport, panourile cu led aplicate sunt mai avansate, fiind aplicate direct pe spatiul dorit si oferind atat lumina necesara, cat si un aspect estetic deosebit.

Ele sunt ideale pentru spatiile interioare, unde pot fi plasate intr-un living care se doreste a fi tehnologizat, fie intr-o bucatarie moderna.

Panourile LED aplicate sunt ideale si in spatiile exterioare, unde pot fi folosite, spre exemplu, pentru afisele publicitare, atragand atentia asupra lor intr-un mod placut, printr-o lumina puternica, dar in aceeasi timp placuta.

Panouri cu LED aplicate pentru iluminarea de interior si exterior

Cu panouri LED aplicate se poate obtine o ambianta placuta si reconfortanta in:

  • Locuinte
  • Cladiri de birouri
  • Scoli
  • Spitale
  • Spatii comerciale, Magazine, Mall-uri
  • Statii PECO
  • Spatii de productie.

Panourile cu LED aplicate functioneaza la temperaturi extreme (-40 grade Celsius si 60 grade Celsius), nu contin substante daunatoare si nu au emisii de raze UV.

Utilizarea panourilor cu LED aplicate

Noua tehnologie cu panouri LED aplicate reprezinta o modalitate economica de a asigura iluminatul in orice incapere spatioasa.

Ele sunt special proiectate pentru a se potrivi cu decoratiunile interioare din orice spatiu. Disponibile in mai multe stiluri, panourile cu led se integreaza perfect in orice camin.

Pot fi montate aplicat pe tavan sau perete, si sunt prietenoase cu mediul, deoarece în procesul lor de fabricare nu se foloseşte mercur sau alte substante daunatoare.

Nu au nevoie de intretinere, datorita duratei mari de viata (mai mult de 30000 de ore de functionare), iar utilizarea lor economiseste energie cu pana la 60%.

Iată și unde sunt recomandate:

-panourile LEDcu lumina alb calda sunt recomandate pentru spatiile casnice.

-panourile cu lumina neutra sunt concepute pentru cladiri de birouri sau spatii comerciale.

-panourile LED cu lumina alb rece se potriveste in farmacii, spitale sau institutii publice.

guest post Cristi

2 comentarii publicate

  1. Cred ca in sufragerie am avea nevoie si noi de un panou led aplicat pentru ca niciodata nu am lumina suficienta. Interesant ca in mall-uri se foloseste lumina neutra. Sigur specialistii de la departamentul de marketing au o explicatie pentru aceasta algere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.