Free image from pxhere

Cele mai căutate subiecte pe blog

Cele mai căutate subiecte pe blog

Nu am mai scris un asemenea articol de câțiva ani, dar am zis că e prea interesant să nu vă povestesc și vouă ce căutări pe google conduc oamenii la mine pe blog, de la mobila ieftina până la cărți de tarot. Tare nu?

Free image from pxhere

1.mobilă ieftină

De acord, am mai scris de-a lungul timpului articole despre subiecte care îi interesau pe cititori. Am avut o perioadă (pe vechiul blog) când primeam mesaje în care eram rugată să scriu despre subiectul x ori y. De când am început să scriu pe acest blog, nu am mai scris niciun articol cu tematică la cerere.

Poate ar fi cazul din moment ce au ajuns mulți cititori să caute articole după cuvinte cheie de genul mobila, mobila ieftina, mobilier, magazin mobila, mobila online. Nu aveam idee că articolele în care povesteam despre cum doresc să mobilez casa, cum doresc să schimb ceva etc ar avea impact (cumva) pe google.

Există magazine online cu mobilă ieftină care oferă prețuri atractive. Ce îmi place mie la astfel de magazine este tocmai faptul că au reduceri ceea ce la magazine clasice nu găsești. O reducere de 4-500 ron cred că e binevenită pentru oricine, nu?

Mai e ceva ce îmi place la un magazin mobilă online. De obicei, există articole inserate pe blogul magazinului care ajută vizitatorii să înțeleagă cum să  amenajeze corect casa/apartamentul, cum să aranjeze obiectele de mobilier etc.

Ce am descoperit recent reprezintă evoluția pieței de profil: puteți dărui un voucher de cumpărături numit certificat pentru cadou unei familii aflate la început de drum ori drept cadou de casă nouă. Orice magazin online care se respectă are și magazine fizice unde clienții pot merge pentru a vedea mobila și discuta direct cu reprezentanții de vânzări.

2.cărți de tarot

Acest lucru mă depășește. Nu doar că nu am scris în viața mea despre acest subiect, dar nici nu am idee care sunt…regulile, cum se numesc „cărțile” etc. Deci rămâne un mister cum de au ajuns căutările la mine pe blog. Cărți de joc pentru copii cu tematică Amintiri din copilărie, cu tematică județe, capitalele lumii etc. da, au fost descrise pe blog, dar cărți de tarot niciodată. Nici nu m-am gândit să fac așa ceva pentru că nu aș ști de unde să încep.

3.cadouri pentru copii

Aici nu neg. Am articole despre acest subiect drag mine. De pe vremea când scriam pe blogul vechi, aveam obiceiul să povestesc ce aleg, de ce aleg și cum aleg ceva anume. Nu au fost articole plătite de altcineva decât de portofelul meu. Am primit, în timp, tot felul de comentarii tâmpite referitor la faptul că ar fi fost articole plătite, dar am negat inutil pentru că ceea intră în capul unuia, cu greu mai iese.

Când erau mici, obișnuiam să cumpăr enorm de multe jocuri și jucării educative nu doar de pe site-uri românești, ci și de pe un magazin online al unei mămici din România, stabilită în Austria. De la Julia am cumpărat mai multe jucării decât de la orice magazin din țară pentru că aducea lucruri care la noi nu se găseau, nici nu erau în plan să fie comercializate.

4.pavarea aleilor

Nu, pe acest blog nu îmi aduc aminte să fi scris despre acest subiect, dar pe blogul celălalt am scris. Cumva, google a făcut legătura între bloguri și oamenii au ajuns pe Drumul vieții dorind să afle cum să îți facă singuri pavele.

5.îngrijirea animalelor de companie

Ei bine, am scris pe ambele bloguri despre animăluțele noastre așa că bănuiesc că s-o fi prins și nenea google că articolele sunt „pe bune” și că nu sunt plătite 🙂 )))) De la căței și pisici până la papagali, există articole pe ambele bloguri în care povestesc despre nebunii noștri dragi.

Scuze! Ultima poză a fost ca să vă trezească! Erați prea concentrați la articol și vroiam să zâmbiți un pic 😀

Voi ce doriți să citiți pe blog? 😉

 

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

8 comentarii publicate

  1. De cand imi doresc sa fac si eu un astfel de articol. Dar am to amanat momentul mai mult din lipsa de timp. Desi daca vreau imi fac…. dar cateodata simt nevoia sa o las mai moale cu bloggingul.

  2. referitor la partea despre cartile de tarot, sa stii ca oamenii chiar cauta chestii de genul acesta. Eu aveam un articol cu vraji cu parfumuri … era un exercitiu de imaginatie. Vreau sa iti spun ca e super accesat si la cateva zile mai apare cate unul care imi cere numarul de telefon al vrajotoarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.