Centrul Maternal din Bacau cere ajutor!!!

La Centrul Maternal din Bacau se afla mamici (unele foarte tinere, ele insele copii) care au nevoie de sprijin si sustinere materiala, psihologica, dar si alimentara. Este vorba de mamici care au fost maltratate acasa de soti/iubiti si sunt cazate temporar la acest Centru, despre mamici foarte tinere (copii cu copii). Angajatii DGASPC incearca sa gaseasca solutii pentru toata lumea: locuri in centrele de plasament, integrarea in alte familii, consiliere psihologica pentru femeile batute (stim toti despre campania Durerea nu este iubire , semnati toti petitia si poate reusim sa schimbam ceva).

Problema concreta pe care vreau sa o supun atentiei voastre este urmatoarea: Sa fim solidari cu bebelusii internati in acest moment in Centrul Maternal Bacau si sa-i ajutam. Doamna Adina Zabrauteanu de la centru a lansat un apel de solidaritate prin intermediul cunostintelor, prieteni ai prietenilor….de pe internet si nu numai:
“Va rog, cine are posibilitatea si dorinta de a intinde o mana Centrului Maternal din Bacau, sa contribuie cu ce poate la ingrijirea copiilor aflati acolo, mai ales ca se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna. Ei doresc hainute si jucarii..au nevoie de pampersi nr. 3 (4 – 9 kg) si de laptic Vitalact ( e cel mai ieftin!)….deci cine poate ajuta, hai sa o facem! Daca doriti sa vorbim despre asta, astept mesaje la zabrauteanu_adina@yahoo.com. Pentru bacauani: Centrul Maternal e in cartierul Nord pe str. Vulturului. Multumesc pt atentie!”

Daca puteti si doriti, va rugam sa-i ajutati 🙂

Actualizare:

Grupul Mamicilor din Bacau de pe FB a organizat o actiune mai ample pentru a ajuta Centrul maternal; FELICITARI mamicilor ca v-ati unit fortele sa ajutati alte mamici cu piticii lor 🙂

Iata apelul lor umanitar:

Daruieste pentru un zambet de prichindel !
Gesturile mici ne transforma în oameni mari! Hai sa ajutam, fiecare cu cat putem!
Din nefericire sunt mame si copii pentru care cuvantul “familie” nu exista. Pentru unele din ele centrul maternal reprezinta casa si familia lor. …E o solutie temporara care poate insa schimba viata unui copil ce risca sa fie abandonat.
In Centrul Maternal Bacau sunt 11 mame si 14 prichindei nevinovati (5 copii de 0-1 an, 8 copii de 1-2 ani si un copil de 5 ani ). Aici fiecare mama are o poveste trista care se poate citi si in ochii copilasilor.
Acum acesti copilasi au mare nevoie de sprijinul vostru! Ei au urgent nevoie de lapte formula Lactovit, scutece, sampon, periute de dinti, caserole, tacamuri, biscuiti, fructe si dulciuri.
Copiii isi doresc jucarii si hainute, dar au nevoie si de patuturi, premergatoare, carucioare, masina de spalat, aragaz si orice alt articol pe care nu-l mai folositi dar este functionabil si util. Nici un cadou nu e prea putin pentru ei. Daca vei darui ceva cat de mic unui copil aflat in nevoie vei primi in schimb un zambet cald de prichindel. Donatiile se pot face in conturile:
– RO49BRDE040SV27930820400 – BRD Bacau – titular cont : Costea Bianca
– RO07BUCU347530522511RO01 – Alpha Bank Bacau – titular cont: Huiban Anca
Donatii PayPal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=VMJCGYDYSRMEG
Pentru donatii si alte informatii ne puteti contacta prin email la anca2004_o@yahoo.com sau la telefon 0744/283 959.Ne dorim sa vedem acesti copii zambind, motiv pentru care apelam la bunatatea si generozitatea voastra. Daca vrei sa ajuti nu ezita sa o faci! Fa cunoscut mesajul nostru, da-l mai departe prietenilor! Destinul acestor copii depinde de oamenii din jurul lor!

Va multumim!”

Pentru detalii intrati aici si aici !

Despre Antoaneta 2264 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 1,177 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: