colaje facute de copii

      Niciun comentariu despre colaje facute de copii

Translate

Azi ma uitam la pozele mai vechi si mi-am adus aminte de proiectele facute de Daria. As zice ca si Andrei a participat,dar….e mic si pot afirma ca: face si zice tot ce face si zice sora lui ­čÖé …..cand are interes….altfel ┬ázice ca el (incapatanatul! ). Dar,asta e o alta discutie ­čśë

Mi-am adus aminte de niste proiecte foarte dragi mie. Iata cateva imagini

Sa le luam treptat ­čÖé .

Cei 4 copaci reprezinta anotimpurile, fiecare cu propriile caracteristici, culori; sunt decupati din hartie autocolanta.

Brazii sunt facuti din hartie cartonata taiata in forma de triunghi.

Dovleacul este desenat pe hartie, iar Daria a lipit bucatele de hartie colorate.

Fluturele este desenat pe hartie, Daria a lipit porumb si orez, cand s-au uscat boabele, le-a pictat.

Fluturii in zbor sunt decupati de Daria si au pete de culoare (bucati de hartie colorata autocolanta), le-a lipit doar corpul de hartie de aceea par ca zboara.

Zilele saptamanii sunt lipite pe usa camerei Dariei┬á inca din toamna ca sa stie in ce zile merge la gradi’ si in ce zile sta acasa. De asemenea, a invatat o poezie legata de zilele saptamanii: „Buna ziua, doamna Luni/Va rog sa va duceti la domnul Marti si la domnul Miercuri/Sa ii anunte pe domnul Joi si doamna Vineri/ Ca domnisoara Sambata/Se marita Duminica”; poezie dintr-o carte frumoasa achizitionata in toamna de unde de vin multe dintre ideile de proiecte pentru un an intreg ­čśë

Felinarele sunt inspirate de pe un site foarte atractiv www.talentedenazdravani.ro ; sunt facute din carton ondulat, la baza se afla un capac de la branza topita, capetele felinarului sunt „ornate”┬á cu hartie autocolanta, pe carton Daria a lipit animalute ­čÖé In interior am pus candele.

Spor la treaba indiferent de proiecte facute

Parerea ta/Your opinion