colaje facute de copii

Azi ma uitam la pozele mai vechi si mi-am adus aminte de proiectele facute de Daria. As zice ca si Andrei a participat,dar….e mic si pot afirma ca: face si zice tot ce face si zice sora lui 🙂 …..cand are interes….altfel  zice ca el (incapatanatul! ). Dar,asta e o alta discutie 😉

Mi-am adus aminte de niste proiecte foarte dragi mie. Iata cateva imagini

Sa le luam treptat 🙂 .

Cei 4 copaci reprezinta anotimpurile, fiecare cu propriile caracteristici, culori; sunt decupati din hartie autocolanta.

Brazii sunt facuti din hartie cartonata taiata in forma de triunghi.

Dovleacul este desenat pe hartie, iar Daria a lipit bucatele de hartie colorate.

Fluturele este desenat pe hartie, Daria a lipit porumb si orez, cand s-au uscat boabele, le-a pictat.

Fluturii in zbor sunt decupati de Daria si au pete de culoare (bucati de hartie colorata autocolanta), le-a lipit doar corpul de hartie de aceea par ca zboara.

Zilele saptamanii sunt lipite pe usa camerei Dariei  inca din toamna ca sa stie in ce zile merge la gradi’ si in ce zile sta acasa. De asemenea, a invatat o poezie legata de zilele saptamanii: „Buna ziua, doamna Luni/Va rog sa va duceti la domnul Marti si la domnul Miercuri/Sa ii anunte pe domnul Joi si doamna Vineri/ Ca domnisoara Sambata/Se marita Duminica”; poezie dintr-o carte frumoasa achizitionata in toamna de unde de vin multe dintre ideile de proiecte pentru un an intreg 😉

Felinarele sunt inspirate de pe un site foarte atractiv www.talentedenazdravani.ro ; sunt facute din carton ondulat, la baza se afla un capac de la branza topita, capetele felinarului sunt „ornate”  cu hartie autocolanta, pe carton Daria a lipit animalute 🙂 In interior am pus candele.

Spor la treaba indiferent de proiecte facute

Despre Antoaneta 2257 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,625 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: