Compost

Ieri eram in parculet cu cei mici si am avut o surpriza de proportii: Daria a inceput sa stranga in galetusa de nisip frunze,iarba….zicand ca face compost! De unde auzise acest cuvant? Stia ce inseamna? DA,mami! Am vazut o data la Minimax, intr-un episod cu George 😀

Aha! Si stii ce este? Da: se pun cotoare de mere,pere,coji de cartofi,frunze uscate,crengi uscate,iarba….si compostul se pune la flori!

Aha! atat puteam spune 😀

Inca de cand am primit de la LittleLucky cartea despre reciclare tot incercam sa-mi fac timp sa le citesc si nu reuseam 🙁 , asa ca am profitat de ocazie si am scos repede la imprimanta …ce curiozitate,ce bucurie pe ea …chiar si cand a aflat ca trebuie lasat un timp compostul astfel incat viermisorii care apar acolo sa isi faca treaba si sa transforme resturile in compost :D….Andrei era atent la ce faceau cei doi copii din poveste si ne tot spunea: uite o sticla,uite un cotor,uite cum alearga….:)

Am ajuns la concluzia ca sunt bune si desenele animate 😀 Imi aduc aminte cum au invata cei mici despre economisirea apei si curentului electric: de la Dora Exploratoarea de pe Nickelodeon 😉

Despre Antoaneta 2266 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

2 comentarii publicate

    • nuuu,nu-s prea mici!
      si eu am ramas uimita cand au invatat asa repede despre economisirea apei si curentului: acum ii urmaresc pe toti din casa sa aibe grija sa nu lase nimic aprins :))) (si asta se intampla in urma cu cateva luni 😀 )
      cartea le-a placut: Daria a colorat tomberoanele in functie de culori-sortare gunoi 😉

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 2,041 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: